ku.r.w... przestań robić z siebie większego fra.j... niż jesteś!!! a pozostałym powiem tak... dziwie się, że prowadzicie sie z takim ciecie...m jak rrrrrrr no cóż widać, że te forum to już total sy.fi pomimo kto ile akcji ma to ku.r.. ma.ć nie ma tu już z kim pogadać!!!! bo niby ku.r... o czym!!!!! same de.b... rrrrrr ciągnie was na dno!!!! a wy sie ku..rw...a prowadzicie z mega bara... WSTYD!!!! WSTYD!!!!
jesteś poje... i tyle w temacie!!! zwykły fraj... jesteś!!!! bara... jeb.... jak bym cie dzisiaj dostał to rozje... cie jak gnój na polu!!! chętnie sie z tobą umówię!!! przyjmujesz wyzwanie fraj... z netu????
to nie rób rynsztoka z tego forum!!!!!!!!! bo ja ci kur... pokaże gdzie twoje miejsce!!! bójkę uważasz za rynsztok??? a TY ku.r... co robisz??? myślisz ze na tym forum jesteś nie "widoczny" to możesz takie bzdury pisać??? to ja cie szybciutko sprowadzę na ziemie jak taki "dobry bohater" jesteś!!!??? pisać to sobie bezkarnie wszystko można??? to jak jesteś taki bohater to zapraszam na "kawę" pogadamy konkretnie??? ok???
co ty chcesz robić gołodupcu???? stary, rafcyk, tadek czy tedek jak ci tam??? gdzie żeście sie kur.... pochowali???? kolego rrrRRRrrr nie bronicie???? gdzie kur... jesteście???? co wy chcieliście zrobić???? to ja wam teraz kur... pokaże wasze miejsce w szeregu panowie milonery!!!!!
jesteś większym f r a j e r e m!!! niż myślałem!!! a rafcykowi sie dziwie!!! ale ok wy kur... pić to sobie możecie ale wode po ogórkach!!! a kto ma w to kur...w te bajery uwierzyć???? ale jak mnie wkur... mega to będziecie szybciutko tu przepraszać!!!!!! bo.... ciebie już namierzyłem i powiem tobie tak, że publicznie tu na tym forum mnie ładnie przeprosisz!!! rozumiesz???? a jak nie... to osobiście o to zadbam i w moim towarzystwie przeprosisz!!! kumasz fraj...???
Ja ciebie nie obraziłem ani razu to ty co chwila mnie wyzywasz wiec dobrze się zastanów zibi kto poniesie konsekwencje.I nie denerwuj się, bo wkoncu coś się ruszy na tych akcjach a nie kilkuletni marazm.Jak będziesz cierpliwy i nie oddasz w dołku to również na tym zarobisz.
Dnia 2020-02-12 o godz. 22:13 ~RRRrrr napisał(a): > Ja ciebie nie obraziłem ani razu to ty co chwila mnie wyzywasz wiec dobrze się zastanów zibi kto poniesie konsekwencje.I nie denerwuj się, bo wkoncu coś się ruszy na tych akcjach a nie kilkuletni marazm.Jak będziesz cierpliwy i nie oddasz w dołku to również na tym zarobisz.
ja oddam w dołku???? pamiętam jak nw weekendzie majowym (2019) pisałem z rafcykiem (wtedy był mega syf) byłem dużo w plecy!!! co wtedy pisałem????? to przypomnę "bez paniki" od tego czasu mam 947k akcji więcej, dziś ponad 2 mln na małym (jak dla mnie plusie) były moment że tu nie zaglądałem ale od pewnego czasu zacząłem i sorry ale nie moge słuchać waszego pierd... lenia!!! ja na GPW zarobiłem swoje 6 zer ale tez przejeb... ale ogólnie 6x0 na plus!!! ale przestańcie już kur... błaźnić bo to jest rynsztok!!!! oczywiście jak pisze stary akcje mega zaniżone (wszyscy o tym wiemy i ...uja możemy) taka kur... prawda!!! są ludzie którzy nas dymaj... oczywiście wiem że zarobimy ale kur... przestańcie już pisać te wasze złote myśli bo kur... żal to czytać!!! NAPISZCIE COŚ KU..R...W....A SENSOWNEGO, KONSTRUKTYWNEGO!!!! a nie pierdo.... PLISSSS
Dnia 2020-02-12 o godz. 21:35 ~zibi napisał(a): > ku.r.w... przestań robić z siebie większego fra.j... niż jesteś!!! > a pozostałym powiem tak... > dziwie się, że prowadzicie sie z takim ciecie...m jak rrrrrrr no cóż widać, że te forum to już total sy.fi pomimo kto ile akcji ma to ku.r.. ma.ć nie ma tu już z kim pogadać!!!! bo niby ku.r... o czym!!!!! > same de.b... > rrrrrr ciągnie was na dno!!!! a wy sie ku..rw...a prowadzicie z mega bara... WSTYD!!!! WSTYD!!!!
Dnia 2020-02-12 o godz. 22:19 ~wemus napisał(a): > nie chlać dziś więcej piertolone alkoholiki, udupili kasę? po co udupili? na własne życzenie bedały jedne?
Drogi panie zibi.Co tu da konstruktywne gadanie.Tu trzeba działać a nie gadać.Kurs na poziomie 0,3 wartości księgowej obroty raczej mizerne poza kilkoma sesjami.Kilku z nas ma duże pakiety i co z tego?Kurs dalej stoi w miejscu bo 20 gr w te czy w tamte to przy tych poziomach jest marazm.Łącząc siły i obierając taktykę można przy naszych pakietach wynieść kurs do wartości godziwej a przy tym nieźle zarobić.Bo każdy z nas jest tu dla pieniędzy i nie ma się co oszukiwać.Tadeusz79 widząc ze już chyba się zaraz ugotujesz postanowił dać upust twym emocja i napisał żeby dać se spokój i nie robić se jaj.Jezeli będziesz czujny to zobaczysz nienaturalnie duże pakiety na kupno i wyczujesz sytuacje kiedy zaczęliśmy swe działania.W tym tygodniu to nie nastąpi bo spotkanie odnośnie tej kwestii dopiero w sobotę.Takze od następnego tygodnia ręka na pulsie.DOBRANOC
żadna z pissd tu piszących nawet ręką nie umie machnąć, a chce się bić? pośmiewisko z was bym zrobił na ringu ciotyzniewieściałe jedne, splunąć na was nawet się by nie chciało...
Panteon przygłupów w komplecie widzę brawo sama czołówka HAHAHA Dekiel co widzi łapy niedźwiedzia i jego spółka do sterowania giełdą czyli KLAN PRZYGŁUPA i nieskromny MYLJONER co opowiada ile ma pieniędzy kolejny baran do kompletu CYRK OPERA HAHAHA A tak na marginesie zamiast tu pisać odejdźcie od biurek trole dajcie sobie po razie w mordę i sprawa załatwiona HAHAHA
jakie style walki prezentujecie? Jeśli jest ktoś odważny to z chęcią podejmę wyzwanie. Przed walką każdy podpisuje klauzulę odpowiedzialności za przystąpienie do "Turnieju" One thai.