• i co dalej ? Autor: ghost-man [88.156.32.*]
    długo jeszcze ma zamiar tak blokować ?? niech się ktoś zapyta tego autora ..:) :)
    zmusza mnie do szukania kolejnych "zabawek" jedną wczoraj znalazłem - MAB dziś już pozwolił postawić spokojnie stopa na zero więc nogi na stół i zobaczymy co dalej bo to jedna z cięższych zabawek nie liczę na szybkie fruwanie ..
  • Re: i co dalej ? Autor: ~bart [91.206.96.*]
    Bloki postawione ale nie ma zrzutów akcji, pozostaje czekać na rozwój sytuacji.
  • Re: i co dalej ? Autor: ~MIS [37.47.39.*]
    Witam
    Bedzie sie bawil, sam ze soba, pod czyszczenie?
    wzrostow przez dlugi czas to bym sie nie spodziewal po tym co widac,
  • Re: i co dalej ? Autor: ~Gracz [83.29.53.*]
    Do czasu dobrych informacji. Przyjdzie ktoś z grubym hajsem i mu pozabiera zabawki.
  • Re: i co dalej ? Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    Dnia 2020-02-12 o godz. 11:31 ~bart napisał(a):
    > Bloki postawione ale nie ma zrzutów akcji, pozostaje czekać na rozwój sytuacji.

dokładnie .... :) :)
    AUTOR jak widać czuje sie tu pewnie i swobodnie - robi co chce realizując swój plan
    Szczerze mówiąc to niewykluczone że TIG dopiero teraz oddaje swoje ostatnie 5% akcji ale postanowił to zrobić nienachalnie na tych właśnie poziomiach a nie po 12 zł jak ostatnio.
    Dnia 2020-02-12 o godz. 13:02 ~bart napisał(a):
    > Szczerze mówiąc to niewykluczone że TIG dopiero teraz oddaje swoje ostatnie 5% akcji ale postanowił to zrobić nienachalnie na tych właśnie poziomiach a nie po 12 zł jak ostatnio.

Witam
    Pytanie komu, jak tego nikt nie tyka + powoduje sie totalnny marazm, do tego trzeba by ladnego wybicia by zwabic, to co sie robi to odwrotnosc tego co powinno,
  • Re: i co dalej ? Autor: ~xXx [195.189.85.*]
    4 302 sztuk na 17,80 - kto chętny? :)
    myślę że gdyby to był TIG to tak samo jak poprzednio waliłby PKC w rynek jak tylko podbiją .. moim zdaniem to jest AUTOR :) :)
    taka zabawa to może i ja swoje kilka tys dołoże na 17.80 :D
    możesz jak najbardziej tylko obstawiałbym że jak by zobaczył "obce" parę tysięcy zdjąłby swoje i wciągnął jednym wdechem twoje :) :)
    i na tym zakończyłaby się Twoja zabawa ..:) :)
  • Re: i co dalej ? Autor: ~Gracz [5.173.178.*]
    Ale wtedy Bart mógłby wciągnąć jego, jak wystawi
    Dnia 2020-02-12 o godz. 16:10 ~Gracz napisał(a):
    > Ale wtedy Bart mógłby wciągnąć jego, jak wystawi

Fakt .. :) :)
    tylko pozostaje pytanie czy wtedy by wystawił tyle samo po tej cenie .. :) :)

gdyby chciał sprzedać te 5 koła sprzedawałby bez zwracania uwagi spokojnie tak jak rano było po 18,20 - 18,50
    Witam
    Pytanie jest inne kto mu to kupi jak kazdy juz omija spolke, musialby poswiecic kase by to podbic o 15-20% by wyrzucic wiekszy pakiet, problem jednak taki ze sa tez tacy co po 11.50-14 brali, zasypali by wiec go. Do raportu ma czas na zabawe, pozniej okaze sie ze jest slaby zapewne i bedzie pogrom.
    Pewnie, każdy omija spółke a te przepychanki i zwiększone obroty robi jedna osoba.
  • Re: i co dalej ? Autor: ~Dandi [31.0.83.*]
    Przestańcie winić Tiga, bo to przez spółki takie jak Sheetbull przestał on istnieć - z resztą tak jak i nasz kapitał
  • Re: i co dalej ? Autor: ghost-man [88.156.32.*]
    Dnia 2020-02-13 o godz. 08:07 ~bart napisał(a):
    > Pewnie, każdy omija spółke a te przepychanki i zwiększone obroty robi jedna osoba.

na coś ewidentnie czekamy ... gdyby chciał zbić kurs zrobiłby to bez problemu takimi ilościami którymi blokuje .. gdyby chciał podbić wystarczyłoby zdjęć zlecenia blokujące ...skoro ten przestój trwa już tyle czasu to znaczy że taki jest plan AUTORA :) :)
    jakieś info ma się pojawić ???
    no cóż pożyjemy zobaczymy na takie sytuacje reaguje podwyższeniem zleceń sprzedaży obniżeniem zleceń zakupu w oczekiwaniu na mocniejszy ruch w którąś stronę .. ale ja jestem gracz nie inwestor ..:) :)
    znów podbitka na chwile a zaraz bloki kilka tys na 17.60-18 :)
  • Re: i co dalej ? Autor: ghost-man [88.156.32.*]
    wykrakałeś ..:) :)
    autora można porównać do flaków z olejem :) Robi się nudnoo
  • Re: i co dalej ? Autor: ~Ser [188.146.190.*]
    Struny napięte nie widzisz , tylko siano podpalić i ogień
  • Re: i co dalej ? Autor: ~borewicz [37.30.50.*]
    ja już się pogodziłem z inwestycją długoterminową . Mam nadzieję ,iż czapki upadłości za kilka lat nam nie uszykują
  • Re: i co dalej ? Autor: ~Krzyś [5.184.106.*]
    A miał być prawie cdproject :D
    a ja tam spokojnie popatrzę, poczekam przy porannej kawce .. bez emocji i stresu ..:) :)
  • Re: i co dalej ? Autor: ~walles [77.46.50.*]
    może przy tej porannej kawce spojrzysz na SETANTA, z komentarzy ludzie już tam widzą 30 PLN do czerwca. jestem ciekawy co sądzisz?
    Dnia 2020-02-14 o godz. 11:58 ~walles napisał(a):
    > może przy tej porannej kawce spojrzysz na SETANTA, z komentarzy ludzie już tam widzą 30 PLN do czerwca. jestem ciekawy co sądzisz?

niezła mopka .. :) :) i zatrzymanie dokładnie w strefie oporu .. tak na szybko .. a na spokojnie zerknę za 30 min :)
    Dnia 2020-02-14 o godz. 11:58 ~walles napisał(a):
    > może przy tej porannej kawce spojrzysz na SETANTA, z komentarzy ludzie już tam widzą 30 PLN do czerwca. jestem ciekawy co sądzisz?

link
    tygodniowy :
    obawiam sie że do niebieskiego kwadratu sił zabraknie .. :) :)
    ja jako gracz przy poziomie 12,20 - 13,60 zredukowałbym pozycje co najmniej o 50 % ale to jest moje zdanie .. :) :) decyzje nalezy podejmować samodzielnie ..
    dzienny :

link 

[x]
TBULL 0,00% 2,62 2026-03-26 15:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.