Jakaś masakra to co ostatnio się dzieje wysyp negatywnych komentarzy zastanawia mnie jedno gdybym ja nie posiadał akcji spółki to szkoda mi było tu trącić czas a niektórzy jak sherlock i inni przesiadują tu cały dzień nie wierzę w dobrego Samarytanina i poświęca czas i nas ostrzega chyba że stracił majątek na spółkach o których pisze i wylewa tu zale
Spokojnie, niech sobie krzyczą na forum. Wysyp tego typu komentarzy, tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że dobrze zainwestowałem. Zawsze znajdą się krzykacze i obrońcy kapitału. Juju, Dust, Qubic, zawsze ten sam scenariusz..
Czyli im gorzej, tym lepiej :) ? Według tej pokrętnej logiki powinieneś szukać okazji typu Get Back i inwestować w spółki różnych przekręciarzy pozostających w kręgu zainteresowania prokuratur i różnych służb. Naganiaj dalej.
Nie naganiam, wręcz przeciwnie. Wyraziłem tutaj swój punkt widzenia. Siedzę na tej spółce od groszówek. Bankrut? Przekręt? Sprzedaj akcje, nie męcz się dłużej.
-------
"Szczegółowe informacje o zakończeniu emisji akcji serii I Spółki zostaną opublikowane stosownym raportem bieżącym EBI w terminie do 13 lutego 2020 roku".