• sprzedaj, nawet jak na tym stracisz :) Autor: ~livs [77.65.87.*]
    troche mnie dziwią "inwestorzy", którzy sprzedaja z zyskiem 2-3%, ale oczywiscie ok, widac maja taki system
  • Re: sprzedaj, nawet jak na tym stracisz :) Autor: ~livs [77.65.87.*]
    A juz nie mówiac o sprzedarzy ze stratą, gdy cała giełda idzie na hossę. Głupich nie sieją, sami się rodzą :)
  • Re: sprzedaj, nawet jak na tym stracisz :) Autor: ~BacaŁodOwiecek [83.23.34.*]
    przecież wczoraj sprzedawał leszcz ze stockwatch.pl, bo Wojtuś napisał, że po przebiciu 35 zł spółkę sprzeda.
    A później to już skakali na wyścigi.
    zamiast mysleć samodzielnie, czytaja StockWatch, i na tej podstawie działają...smutne
  • Re: sprzedaj, nawet jak na tym stracisz :) Autor: ~Guesswho [37.248.210.*]
    Mam rozumiec, ze trzymacie ziomeczki? Liczymy tylko na wezwanie? Czy raczej na zmiane koniunktury w długim terminie?
    sprzedawanie spółki na dnie to raczej nie jest najmądrzejsze działanie, a ze jest dno, wystarczy spojrzec na wykres
  • Re: sprzedaj, nawet jak na tym stracisz :) Autor: ~BacaŁodOwieczek [83.23.34.*]
    W zasadzie to i to...
    Nie wiem czy wiesz W., ale pod koniec roku stał cały Stuttgart, ale na chwilę obecną wszystko idzie pełną parą...
    Załóżmy jednak, ten spadek przychodów o 15% Mocno to zmienia obraz firmy? Jej obecną wycenę?
    Gdzie SL na 90 zł?
    Głupie posunięcie z tym 35, które zapoczątkowało panikę...
    A co będzie dalej? Ani ja, ani Ty tego nie wiemy. Dla mnie mocno niedowartościowana spółka, z dużym potencjałem. Na te 90 zł.

• Re: sprzedaj, nawet jak na tym stracisz :) Autor: ~Guesswho [193.239.57.*]
    Wojtek ma taktykę która przynosi zyski i z tym nie dyskutuje natomiast faktem jest, że przy spółkach o małej płynności jego ruchu (forumowiczow) mogą powodować takie sytuacje. Spółka oczywiście chodzi poniżej wartości, nawet właściciele się do tego przyznali robiąc wezwanie po 34ziko. Szkoda tylko, że zainteresowanie nią jest tak małe...
  • Re: sprzedaj, nawet jak na tym stracisz :) Autor: ~Guesswho [193.239.57.*]
    Krewa na stockwachu nakreślił im jakas AT. Nie mam dostępu ale pewnie nic pozytywnego i jutro reszta sie wysypie
  • Re: sprzedaj, nawet jak na tym stracisz :) Autor: ~wer [89.230.211.*]
    Dnia 2020-02-11 o godz. 19:45 ~Guesswho napisał(a):
    > Krewa na stockwachu nakreślił im jakas AT. Nie mam dostępu ale pewnie nic pozytywnego i jutro reszta sie wysypie

Nie trzeba Krewy, żeby zobaczyć, że technicznie wykres wygląda fatalnie. Wszystko wskazuje na to, że rodzący się trend wzrostowy uległ załamaniu i możemy powrócić do boczniaka (23-25) optymistycznie lub długo terminowego trendu spadkowego pesymistycznie.
  • Re: sprzedaj, nawet jak na tym stracisz :) Autor: ~ior [37.47.23.*]
    Te wsparcie na średniej 100 co je wszyscy widzieli zostało przełamane i owszem ale teraz wciąż jesteśmy nad wznoszącą się 200 która dzisiaj będzie testowana .. jest bardzo prawdopodobne odbicie od niej gdyż mieliśmy już pierwszą sekwencję pięciofalową .. a te chińskie fabryki i tak nadrobią przestoje i przy przestawieniu na elektryki to jest potencjał dla firmy... Poza tym piłeczka leży po stronie zarządu z tym skupem ... chyba drugi raz nie strzelą sobie w kolano bo dalej na takich prakrykach nie dojdą ...hi hi ...
[x]
IZOBLOK 0,76% 26,60 2025-09-17 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.