W zasadzie to i to... Nie wiem czy wiesz W., ale pod koniec roku stał cały Stuttgart, ale na chwilę obecną wszystko idzie pełną parą... Załóżmy jednak, ten spadek przychodów o 15% Mocno to zmienia obraz firmy? Jej obecną wycenę? Gdzie SL na 90 zł? Głupie posunięcie z tym 35, które zapoczątkowało panikę... A co będzie dalej? Ani ja, ani Ty tego nie wiemy. Dla mnie mocno niedowartościowana spółka, z dużym potencjałem. Na te 90 zł.
Wojtek ma taktykę która przynosi zyski i z tym nie dyskutuje natomiast faktem jest, że przy spółkach o małej płynności jego ruchu (forumowiczow) mogą powodować takie sytuacje. Spółka oczywiście chodzi poniżej wartości, nawet właściciele się do tego przyznali robiąc wezwanie po 34ziko. Szkoda tylko, że zainteresowanie nią jest tak małe...
Dnia 2020-02-11 o godz. 19:45 ~Guesswho napisał(a): > Krewa na stockwachu nakreślił im jakas AT. Nie mam dostępu ale pewnie nic pozytywnego i jutro reszta sie wysypie
Nie trzeba Krewy, żeby zobaczyć, że technicznie wykres wygląda fatalnie. Wszystko wskazuje na to, że rodzący się trend wzrostowy uległ załamaniu i możemy powrócić do boczniaka (23-25) optymistycznie lub długo terminowego trendu spadkowego pesymistycznie.
Te wsparcie na średniej 100 co je wszyscy widzieli zostało przełamane i owszem ale teraz wciąż jesteśmy nad wznoszącą się 200 która dzisiaj będzie testowana .. jest bardzo prawdopodobne odbicie od niej gdyż mieliśmy już pierwszą sekwencję pięciofalową .. a te chińskie fabryki i tak nadrobią przestoje i przy przestawieniu na elektryki to jest potencjał dla firmy... Poza tym piłeczka leży po stronie zarządu z tym skupem ... chyba drugi raz nie strzelą sobie w kolano bo dalej na takich prakrykach nie dojdą ...hi hi ...