• uszy do góry Autor: ~oldboy [94.172.189.*]
    nic się nie zmieniło w poziomie atrakcyjności spółki, fundamentalnie to jeden z najbardziej obiecujących walorów na GPW. Jak ktoś chce sprzedać, to po prostu trzeba mu to umożliwić, z tym, że najlepiej aby sprzedał tanio. Co obecnie się dzieje...

Najlepszym rozwiązaniem jest po prostu spokojne kumulowanie papiera w dobrej cenie. Wzrosty, jak zawsze, przyjdą niespodziewanie... Pewnie po pierwszych info dotyczących rozstrzygnięć na budowie Baltic Pipe lub kolejnych wygranych TSG w przetargach na budowę gazociągów mniejszej skali. A tych będzie wiele.

Na pewno inwestorzy powinni monitorować skalę operacji spółki na rynku PV, tu mogą ujawnić się bardzo miłe niespodzianki.

I na koniec apel: jak masz trochę akcji TSG i uważasz, że wokół aż roi się od okazji do dobrego zarobku, sprzedaj. Nie pozwolimy im się zmarnować... Poziom ceny emisyjnej wkrótce.
  • Re: uszy do góry Autor: ~Adi [185.44.218.*]
    Madrego to az milo posluchac
  • Re: uszy do góry Autor: ~oldboy [94.172.189.*]
    aura ma świetny wpływ na wyniki TSG, zarówno w gazie, jak i PV. Świetnie idą również testy gazociągów.

Zaniebawem: VENI, VIDI, VICI!
  • Re: uszy do góry Autor: ~Marcin [188.146.43.*]
    Skrobiemy do portfela
    i bardzo słusznie.
  • Re: uszy do góry Autor: ~Colo [37.30.48.*]
    A już się martwiłem że po zubrzyku i michleszu Ty też zwatpiles :)
    Wybrałem tą spółkę na LT, podobnie jak MLS. Jej wartość musi wzrastać, inaczej giełda byłaby bez sensu.
  • Re: uszy do góry Autor: ~Inwesstor [5.173.242.*]
    Jestem z wami
    będzie pan zadowolony...
    nie uchylę wielkiej tajemnicy, jeśli powiem, że w ciągu kilku dni przewiduję ruch do góry
    teraz to już nie tajemnica...
  • Re: uszy do góry Autor: ~leszcz [89.161.107.*]
    jutro ważna sesja

trochę ciąży nam sypacz - ale co się odwlecze to nie uciecze - co najwyżej kilka sesji stagnacji jeszcze zaliczymy

Pięknie w tą rozgrywkę na Tesgas wplata się tekst z pisenki mojego brata stryjecznego Krzyśka z zespołu Element
    z utworu - A jeśli nie dziś

"A jeśli nie dziś to jutro sięgnę do gwiazd to wiem" - piękny utwór z przemyślanym tekstem szkoda że słabo doceniony

cierpliwi zarobią

• Re: uszy do góry Autor: ~eeeech [31.60.242.*]
    bo tu sypią jak nie ma popytu
    ordynarne uwalanie kursu

[x]
TESGAS 5,68% 2,79 2025-10-08 17:00:28
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.