Zauważyłem, ze przed sesja anuluje mi złożone zlecenia i to samo po sesji, a mam złożone zlecenie czasowe... Co robię zle? Wypadaloby jeszcze dokupić perełki, bo mam za mało akcji...
dziwne, ja nie mam problemów z ing zleceniami, chociaż przyznam szczerze ze tego maklera mam cały czas na oku, nie wiem czemu ale czasem coś mi wygasało albo wbijalo się nie jak trzeba. ogólnie dobry makler ale potrafi wylogować czasem bez powodu w trakcie handlu i jest niefajnie. tak czy inaczej figene dostrzega rynek i akcji nie ma w obrocie dlatego korekta może powstać dopiero jak te osoby co kupują teraz będą chciały sprzedać swoje akcje, a to może być dużo wyżej. przypomina getin w lutym 2019, jak rósł z 60 gr na 2,70zł w extra tempie, tutaj 3 zł to wcale nie jest sufit, może być to dopiero nowe wsparcie!
Kurde... dziś znowu z rana o 9.00 anulowali mi zlecenie i to samo po sesji... i ciagle wracam na koniec kolejki i za ta sama kasę wylicza mi zakup coraz mniejszej ilości akcji :( wie ktoś co robię zle? Mam oczywiście ustawione zlecenie terminowe do przyszłego tygodnia...
W ING klikasz Złóż zlecenie: wyszukaj papier:np JSW, parametry zlecenia: Kup ilość:np 100 akcji i teraz rozwiń więcej opcji: wybierz zlecenie do daty. Wybierz np 28 luty. Limit ceny np. 18 zł termin ważności 28 luty. To musi wejść. Jak jest nie tak to zgłoś się do nich bo robią coś nie tak i to nie Twoja wina u mnie to działa i zlecenia zostają!!!
Albo mam drugą teorię na ten temat, że sprzedający, który był przypisany do Twojego zlecenia pkc, zmienił ustawienia sprzedaży swojego pakietu. Np miał wystawione po 1,25 a zmienił zlecenie na 1,23. ALE nie jestem pewien czy to tak działa i Twój zakup jest automatycznie anulowany. To ni miałoby sensu bo wszystkie zlecenia musiały by być z autatu anulowane. Twoje PKC powinno automatycznie wybrać najkorzystniejsze zlecenie sprzedaży pierwsze z brzegu. Obserwuj to i opisz w panelu pomocy ing albo zadzwoń. Dom maklerski robi co chce a ludzie płacą, w XTB dostałem bolesną lekcję że to Ty grasz na zasadach DM i trzeba bardzo uważnie używać platform