No zobaczymy, Ty obserwujesz kurs a ja pobrania i monetyzacje gier ;) Moto rider GO i TS1 ostatnio też stoją wyżej niż zwykle w obydwu kategoriach. Wygląda to obiecująco. Brakuje tylko jakiegoś dużego update do TS2 ale może się w końcu doczekamy :)
Dnia 2020-02-10 o godz. 13:15 ~bart napisał(a): > No zobaczymy, Ty obserwujesz kurs a ja pobrania i monetyzacje gier ;)
i tak powinna wyglądać współpraca drobnych aby nie dać się wydym--ć grubasowi :) :) zobaczymy czy technicznie sprawdzi sie to co wyznaczyłem na jutro ..:)
Po cichu mam też nadzieje na promo na głównej TS1 lub Moto Rider GO w kolejnym tygodniu, co by dało solidnego kopa z pobraniami. Cały styczeń w zasadzie nie było żadnego promo, więc może w lutym nadrobią
jedyna szansa na zbicie kursu i skupienie po 16 - 15 jest na tym poziomie ...jeśli kurs mu sie wymknie ponad 18,50 będzie ciężko już znaleźć chętnych do sprzedawania aż do 21 - 23 zł .. tak by wynikało z tak zwanej "równowagi rynku"
Ghost, bo np. ja patrzę na kapitalizację i oceniam, że w odniesieniu do tego co spółka prezentuje, to jest mega tanio i czelam tu na kurs 40, 50 zł, a może dużo więcej. A czy jest 12, 14, czy 16 to mi powiewa, bo mam jeszcze 8 innych spółek na longa pod fundamenty, np. Plw, enter, qub. Tak więc mnie nie wystraszy...
Dnia 2020-02-10 o godz. 15:43 ~Gracz napisał(a): > Ghost, bo np. ja patrzę na kapitalizację i oceniam, że w odniesieniu do tego co spółka prezentuje, to jest mega tanio i czelam tu na kurs 40, 50 zł, a może dużo więcej. A czy jest 12, 14, czy 16 to mi powiewa, bo mam jeszcze 8 innych spółek na longa pod fundamenty, np. Plw, enter, qub. Tak więc mnie nie wystraszy...
nie neguje inwestowania każdy powinien znaleźć swój sposób inwestowania - gry na giełdzie, który przynosi mu najlepsze efekty ... dlatego często piszę w analizach "inwestor" i " gracz" bo niestety zupełnie inne spojrzenie ... cechą wspólna moim zdaniem bezsprzecznie jest ochrona kapitału bo bez niego ani inwestor ani gracz nie ma racji bytu na giełdzie