• Idle racing GO Autor: ~Bart [91.206.96.*]
    ładnie wybiło na featuringu :)

https://sensortower.com/android/US/t-bull/app/idle-racing-go-clicker-tycoon-tap-race-manager/com.tbegames.and.best_speed_racing/category-rankings?selected_tab=country-summary&start_date=2020-01-12&end_date=2020-02-10&countries=US&category=game_simulation&chart_type=free&device=android&hourly=false&date=2020-02-10&summary_chart_type=topselling_free
  • Re: Idle racing GO Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    ciekawe zlecenia sa na sprzedaż .. :) :) zobaczymy co sie stanie
  • Re: Idle racing GO Autor: ~bart [91.206.96.*]
    No zobaczymy, Ty obserwujesz kurs a ja pobrania i monetyzacje gier ;) Moto rider GO i TS1 ostatnio też stoją wyżej niż zwykle w obydwu kategoriach. Wygląda to obiecująco. Brakuje tylko jakiegoś dużego update do TS2 ale może się w końcu doczekamy :)
    Dnia 2020-02-10 o godz. 13:15 ~bart napisał(a):
    > No zobaczymy, Ty obserwujesz kurs a ja pobrania i monetyzacje gier ;)

i tak powinna wyglądać współpraca drobnych aby nie dać się wydym--ć grubasowi :) :)
    zobaczymy czy technicznie sprawdzi sie to co wyznaczyłem na jutro ..:)

ciężko coś ostatnio mu wystraszyć drobnice .. a ewidentnie nie chce tracić swoich akcji aby zbić poniżej 16 zł
  • Re: Idle racing GO Autor: ~bart [91.206.96.*]
    Po cichu mam też nadzieje na promo na głównej TS1 lub Moto Rider GO w kolejnym tygodniu, co by dało solidnego kopa z pobraniami. Cały styczeń w zasadzie nie było żadnego promo, więc może w lutym nadrobią
    jedyna szansa na zbicie kursu i skupienie po 16 - 15 jest na tym poziomie ...jeśli kurs mu sie wymknie ponad 18,50 będzie ciężko już znaleźć chętnych do sprzedawania aż do 21 - 23 zł .. tak by wynikało z tak zwanej "równowagi rynku"
  • Re: Idle racing GO Autor: ~rambo [5.173.32.*]
    No juz nie ma kto oddawać na tym poziomie ;)
    to mam na myśli .. :

link 
  • Re: Idle racing GO Autor: ~Gracz [5.173.186.*]
    Ghost, bo np. ja patrzę na kapitalizację i oceniam, że w odniesieniu do tego co spółka prezentuje, to jest mega tanio i czelam tu na kurs 40, 50 zł, a może dużo więcej. A czy jest 12, 14, czy 16 to mi powiewa, bo mam jeszcze 8 innych spółek na longa pod fundamenty, np. Plw, enter, qub. Tak więc mnie nie wystraszy...
    Dnia 2020-02-10 o godz. 15:43 ~Gracz napisał(a):
    > Ghost, bo np. ja patrzę na kapitalizację i oceniam, że w odniesieniu do tego co spółka prezentuje, to jest mega tanio i czelam tu na kurs 40, 50 zł, a może dużo więcej. A czy jest 12, 14, czy 16 to mi powiewa, bo mam jeszcze 8 innych spółek na longa pod fundamenty, np. Plw, enter, qub. Tak więc mnie nie wystraszy...

nie neguje inwestowania każdy powinien znaleźć swój sposób inwestowania - gry na giełdzie, który przynosi mu najlepsze efekty ... dlatego często piszę w analizach "inwestor" i " gracz" bo niestety zupełnie inne spojrzenie ... cechą wspólna moim zdaniem bezsprzecznie jest ochrona kapitału bo bez niego ani inwestor ani gracz nie ma racji bytu na giełdzie
[x]
TBULL 1,01% 4,00 2025-09-26 11:19:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.