• Alejasii244@gmail.com Autor: ~Alejasii244 [5.184.212.*]
    Witam, jeżeli jest ktoś zainteresowany współpracą z SII proszę o kontakt na mail podany poniżej. To ostatnia moja wiadomość na forum.
    Alejasii244@gmail.com

A poniżej część maila, jakiego otrzymałem po zapytaniu w sprawie.
    "Dzień dobry Panie "xxx",

na ogólnym poziomie przyjrzałem się spółce Aleja Samochodowa. Szczegółowa analiza sprawy i przygotowanie na jej podstawie zawiadomienia do prokuratury wymagałoby ostrożnie szacując ok. 3 tygodni pracy. Mniej więcej tyle samo co w przypadku spółki Minox, aczkolwiek w jej przypadku członkowie SII od dłuższego czasu zwracali uwagę na różne nieprawidłowości, zlecali udział w walnych zgromadzeniach oraz reprezentację w postępowaniach sądowych związanych z uchwałami walnych zgromadzeń. Przy Minoxie ok. 10 członków już na około półtora roku przed rozpoczęciem prac nad przygotowaniem zawiadomienia do prokuratury i KNF było aktywnych. Przystępując do prac mieliśmy już obszerną wiedzę o nieprawidłowościach w spółce. Niestety w przypadku spółki Aleja Samochodowa nikt dotychczas się do nas nie zgłaszał. Spółka ta nie była przedmiotem żadnych analiz z naszej strony. W tej sytuacji, mając na uwadze niezbędny nakład pracy w sprawie, moglibyśmy podjąć się przygotowania zawiadomienia do prokuratury za wynagrodzeniem w kwocie 6000 zł netto, tj. 7380 zł, co pozwoliłoby nam przynajmniej pokryć koszty związane z naszym zaangażowaniem w tę sprawę. (...)"
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [165.225.36.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Alejasii244@gmail.com Autor: ~abc [165.225.36.*]
    Alek po jakiego wuja zakładasz takie maile jak i tak nie odpisujesz?
  • Re: Alejasii244@gmail.com Autor: ~Lolo [31.0.38.*]
    Ten Alek to może prezes bałamuci ze niby ktoś coś robi
  • Re: Alejasii244@gmail.com Autor: ~margo [155.133.49.*]
    też tak może być...
    dostaliście informacje zwrotne ? dzieje się coś ?
  • Re: Alejasii244@gmail.com Autor: ~margo [155.133.49.*]
    ktoś ? coś ?
  • Re: Alejasii244@gmail.com Autor: ~Alek [37.248.139.*]
    Ja sie tu wcale nie udzielalem, to nie ja. Chetnie bym dolaczyl do tego zawiadomienia ale o co chodzi, kto zada takiej kasy za przygotiwanie tego zawiadomienia?
  • Re: Alejasii244@gmail.com Autor: ~listonosz [173.44.36.*]
    Grubas który was tu poubierał przesyła wiadomość:

link
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.