• Problemy techniczne z pdf Autor: ~PdfGenerator [37.47.58.*]
    Problem z wygenerowaniem pdfa . Jestem dobrej mysli to w koncu spolka IT kazdemu moglo sie przytrafic
  • Re: Problemy techniczne z pdf Autor: ~Fanpan [37.47.229.*]
    Chyba nie zdajesz sobie sprawy jak tworzy się raporty. Trzeba przygotować go z księgowa i prawnikami aby spełniał wymogi. A prezes bierze za to odpowiedzialność. Więc na spokojnie. Bez złośliwości.
  • Re: Problemy techniczne z pdf Autor: ~Posiadacz [37.47.58.*]
    Zaufalem Wam mam prawie 4 % i licze ze zgodnie z deklaracjami zrobicie porzadek , zaczniecie znow zarabiac jak w latach swietnisci JWA . Ze nie bedziecie robic dodrukow po nominale bez prawa poboru. Ze w raporcie napiszecie o waszych planach na 2020 . Wytrzymalem 6 miesiecy wytrzymam jeszcze jeden dzien. A na marginesie wiecej czasu dla ksiegowej i prawnikow to nie problemy techniczne - obiecywaliscie nowa jakosc a na razie idziecie ta sama droga co poprzednia ekipa. Trzymam kciuki
    Ja też trzymam kciuki za firmę. Po to właśnie jest sprawdzany raport z każdej strony aby był ok i pokazał nową jakość komunikacji z rynkiem .
  • Re: Problemy techniczne z pdf Autor: ~WIECH [91.224.192.*]
    Też man spory pakiet zastanawiam się czy nie dokupić. Mam trochę lat I doświadczenia w biznesie ,z dobrymi wynikami jezeli maja rynek I trochę doświadczenia w tej przyszłościowej branży może by warto zainwestować
  • Re: Problemy techniczne z pdf Autor: ~Świnkapepa [5.173.136.*]
    Ale badziew. Ciekawe ile akcji wyprodukują.
    Tyle ile będzie trzeba aby biznes ruszył. Jak ci się nie podoba to zrealizuj stratę a daj innym inwestować - chociaż tobie może być to słowo obce
[x]
ONE2TRIBE 0,00% 0,24 2025-12-23 15:56:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.