• ROWEREK Autor: ~RRRrrr [176.221.120.*]
    Zaraz się na niego wybieram a wy dalej trolle dalej siedźcie z nosami w ekranach i wypatrujcie zmiany wyceny na getinie mimo ze dzisiaj i jutro niema sesji i przeczekujcie swoje życie.
  • Re: ROWEREK Autor: ~dotrola [89.161.74.*]
    nie zapomnij zdjąć siodełka, żebyś się przeczyścił dobrze przy okazji trollu
  • Re: ROWEREK Autor: ~stodar3 [178.43.209.*]
    Dobre podoba mi się
  • Re: ROWEREK Autor: ~RRRrrr [176.221.120.*]
    16,2 km w 45 minut.Waga 98 kg.Temperatura +2.Teren lesno-szosowy.Jak oceniacie?
  • Re: ROWEREK Autor: ~Pozdrawiam [83.26.99.*]
    Na stoku na nartach.. trasa 3km .prędkość max 59km/h. Waga 98kg. Łącznie przez 4godz około 40km Jak oceniacie?
    Na nartach nigdy nie jeździłem.Wiec niewiem.Moj wyczyn ocenić łatwiej bo rowerek bardziej dla mas.
    Nie wiem dlaczego Ciebie nikt nie pochwalił bo to b fajny wynik.jak dla mnie ciut krótka trasa .prędkość dobra..
    No ale 2stopnie.sorki na nartach jestem grubo obrany i raczej ciepło.a na rowerze przy tej temperaturze nigdy nie jeździłem
    Tylko w jedna stronę.Jeszcze był powrót.Ale bateria w tel walnęła i nie mogłem zmierzyć.Patrzylem na zegarek to w druga stronę szybciej około 2 minut.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [176.221.120.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Może tak Getin zapatrzy się na Duplantisa i wystrzeli w górę po nowy rekord???
  • Re: ROWEREK Autor: ~wuj91 [91.198.217.*]
    Dnia 2020-02-08 o godz. 13:43 ~RRRrrr napisał(a):
    > Zaraz się na niego wybieram a wy dalej trolle dalej siedźcie z nosami w ekranach i wypatrujcie zmiany wyceny na getinie mimo ze dzisiaj i jutro niema sesji i przeczekujcie swoje życie.

nie spadnij na banię :)
    bo będzie bolało :)
    i co wtedy z giełdą ;p
  • Re: ROWEREK Autor: ~J_Kurski_Lustro_Boli [89.161.74.*]
    Boli lustro boli w oczy i to mocno każdego dnia jak w nie patrze...Jak można tak się zaprzedać dla wielkiej kasy, tak za tą kasę z człowieczeństwa pi@s@dę ostatnią z siebie zrobić, zastanawiam się coraz częściej którą drogą pójść aby dotrwać do końca życia,,,

Może końcówka Led Zeppelin Stairways to heaven...? możę się nie nawrócę i nie będę już naprzekoór sobie marionetkę udawał kawalera głaszczącego kotke?.....
[x]
GETIN 0,19% 0,52 2026-04-02 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.