Mam akcje i do tej pory broniłem spółki ale nie podoba mi się zjawisko ze już ponad 50% akcji jest w innych rękach a główny akcjonariusz konsekwentnie wysprzedaje swoje akcje. Trochę podejrzane
Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Gdzie jest info, ze glowny sprzedaje ? Uwazaj co piszesz bo KNF dobierze ci sie do 4 liter.
A moze sprzedaja: Wolski Jacek Chomicz Aleksander
No ale to nie przyszlo ci do glowy. Bo najpierw trzeba ja miec.
Ja was nie rozumiem. Emisja ponad 750 tyś akcji za nie mniej niż po 1.5 PLN za gotówkę a wy sprzedajcie ponizej 2pln. Gdyby chciał zebrać 150k czyli 20 % ilości z emisji z rynku wywindowalby cenę powyżej 4 PLN. Niektórzy piszą o dystrybucji. Gdyby tak było to obroty byłyby po kilkaset kilo dziennie i w żółto 20 -30% aby wieszać na halach i zmuszać do usredniania, a nie kilka kilo akcji. Nawet nie ma pierwszych premier , ktore powinny wyciagnac kurs o kilkaset procent do gory. Rozsadku troche życzę.
A skąd takie info?
Wstrzymaj się z fantazjami i jutra optymizmem.
Poczekajmy na komunikat ze szczegółami emisji I.
Okaże się ile tam będzie gotówki, a ile wymiany akcji z inną spółką-krzak i spłaty wierzytelności akcjami
Już niedługo, do 13.02 ma być