• Gdzie jest Kolo? Autor: ~Akcjonariusz [31.0.65.*]
    Dlaczego juz go z nami nie ma? Ale daliscie mu sie zrobic, a wyniki na sporym plusie.
  • Re: Gdzie jest Kolo? Autor: ~src [46.134.120.*]
    Kto mu sie dał zrobić? Mysle najbardziej aktyeni jak ja czy Martino nie sprzedali ani sztuki. Chyba jasno określilismy nasze poziomy i na pewno nie jest to 50gr. To że jakiś burek tu szczeka tylko podczas spadków tego nie zmienia.
  • Re: Gdzie jest Kolo? Autor: ~WłodekSmrodek [83.4.29.*]
    Dnia 2020-02-08 o godz. 09:05 ~Akcjonariusz napisał(a):
    > Dlaczego juz go z nami nie ma? Ale daliscie mu sie zrobic, a wyniki na sporym plusie.

Skad wiesz jakie wyniki? Raport dopiero za tydzien?
  • Re: Gdzie jest Kolo? Autor: ~Mike [37.47.61.*]
    Ja w dalszym ciągu na pokładzie nie sprzedałem ani sztuki. Trzymam do końca roku minimum chyba że cena w międzyczasie będzie bardzo atrakcyjna.
  • Re: Gdzie jest Kolo? Autor: ~Libra314 [188.147.40.*]
    Jedna jaskółka wiosny nie czyni. Poczekajmy spokojnie na rozwój sytuacji. Ostrzegałem już dawno przed tym osobnikiem kolo to mnie od naganiaczy wyzwali. Kto dał się wyleszczyć przez niego no cóż jego problem. Tu gra dopiero się zaczyna. Nie ma co się spierać kto ma rację a kto nie, ważne kto ma akcje:)
  • Re: Gdzie jest Kolo? Autor: ~manola [83.16.238.*]
    pisałem wam - taki sam naganiacz był na Remorsolu i innych - znany numer. Tutaj zaraz pojawią się nowe lebiegi które już opyliły-nie dajcie się. To są często ludzie którzy wiedzą że wystarczy tylko iskra aby odpaliło do góry -
  • Re: Gdzie jest Kolo? Autor: ~DarusUk [84.64.150.*]
    Minimum 1zł przed raportem a raport pokaże co dalej. Tyle w temacie.
  • Re: Gdzie jest Kolo? Autor: ~Kolo [37.47.52.*]
    Was znów pogrzało, niektórzy urlopuja czasem...jedna sesja wzrostowa od 2 miesięcy a tu podnieta :P
  • Re: Gdzie jest Kolo? Autor: ~src [46.134.90.*]
    No jaramy bo jest +27% na wysokich obrotach.jest czym. Za to Ty przy -3% i słabych obrotach miałeś regularnie stójke
  • Re: Gdzie jest Kolo? Autor: ~Martin0 [5.173.16.*]
    Rozumiem,że uparcie czekasz na 30 groszy !Twoje AT,Twoje pieniądze,Twoja wiedza, Twoja intuicja,Twoje posty wprowadzające w błąd akcjonariuszy.Twoje c a ł e  Forum do pisania postów !
    Ja i inni rozsądni czekamy na dalszy ciąg wydarzeń w Spółce-ten biznes to nie piekarnia,gdzie gotowy produkt jest już na drugi dzień!
     Dopiero jest początek roku 2020.Plany i terminy zostały podane.Każdy kolejny Raport kwartalny 2020 roku  winien być potwierdzeniem realizowanej strategii Spółki !
[x]
PLGROUP 3,55% 0,29 2025-06-03 15:05:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.