Kupiłem po 1,62 i czekam spokojnie już miesiac i ani mi się sni żeby sprzedać po tak śmiesznej cenie, wiadomo ze na giełdzie nie wolno być pewnym wszystkiego ale wystrzał na tej spółce jest murowany przy czym kurs spada już dobry miesiac przy niskich obrotach a fundusz nie zwiększył shorta wiec...
Nie interesuje nas to mięsny jeżu.Kurs to jedno a honor to drugie.Ty go nie masz i nigdy miał nie będziesz.Jak wielu innych.Powiedzmy ze zarobisz nawet i 5 tys zł.Co z tymi pieniędzmi zrobisz śmieć.u wydasz na ku.we i będziesz jej pie..olil ze jesteś gość i wygrałeś na giełdzie?Jakim kosztem?Jakim kosztem ście.o do podłogi.Ze rozprzestrzeniales fałszywe informacje i okłamałeś najsłabszych?Wiecej honoru słyszysz.Wiecej honoru.Bo przed sądem wobec tego najwyższego nic nie ukryjesz a chwilowa rozkosz zamieni się w smażenie w piekle.
powiedz mi jedno wedlyna, po co tutaj czas tracisz ? skoro to bankrut itd to po **** tu jestes ? bo jak spadnie na 1 zl albo nizej to co, nagle spolka bedzie warta 20 razy tyle bo bedziesz mogl sobie kupic jej akcje ? wez idz do roboty lepiej zrob cos konkretnego w zyciu
strasznie mnie tu obraziliście więc sobie pójdę. ale dodawanie sobie otuchy też nie ma sensu bo na giełdzie nie liczą się emocje trzeba nad nimi panować. jak to opanujecie bedziecie stąpać ścieżką wędlyny, wtedy pogadamy o wzrostach. dobranoc.