Emerytura? Jaja sobie robisz? Tu idzie oto aby max odzyskać swoje im pożyczone pieniądze. Tu i tak jest lepiej niż na Podkarpackim Banku Spółdzielczym, kiedy to BFG z dnia na dzień nakazał umorzyc obligacje i obligatariusze nie otrzymali zrotu pożyczonych pieniędzy - 100% straty i to podobno w majestacie prawa.
Treść raportu: Zarządca FAST FINANCE S.A. w restrukturyzacji z siedzibą we Wrocławiu ("Spółka", "Emitent"), informuje, że przekazał w dniu 24.02.2020 roku na rachunek bankowy Administratora Zastawu obligacji serii M ("Administrator Zastawu") kolejną transzę środków finansowych z tytułu wpływów z umowy serwisowej wierzytelności stanowiących zabezpieczenie obligacji serii M w kwocie 103.417,00 zł.
obligacji serii M jest 9.319 szt. a teraz dzielimy 103.417 zł na 9.319 szt i wychodzi 11,09 zł/szt
Obecna liczba obligacji, bo przecież były umorzenia, to 4659. Poza tym, widzę ile dostałem przelewu i wychodzi 22,11 na obligację. Widać, że niewiele masz pojęcia co się dzieje w spółce, a najwięcej masz w jej temacie do powiedzenia. Powtarzam - idź precz!
Dokładnie ten dzban koniuszy mało wie i to widać po poście powyżej. Dokładnie jest tak jak napisałeś mi na konto przelali tyle ile ty podałeś. Dzieląc kwotę przez ilość obligacji i mnożąc przez iloś którą posiadam daje mi kwotę dokładnie taką jaką mi przelali na konto.
Dnia 2020-03-05 o godz. 12:57 ~Roman napisał(a): > Obecna liczba obligacji, bo przecież były umorzenia, to 4659. Poza tym, widzę ile dostałem przelewu i wychodzi 22,11 na obligację. > Widać, że niewiele masz pojęcia co się dzieje w spółce
niech ci będzie że wyszło 22,11 zł na obligację. ile to jest w stosunku do 1000 zł? ile dostałeś do tej pory? spodziewasz się dalszego przypływu znaczącej gotówki? raczej wątpliwe bo źródełko z tych zabezpieczeń wysycha szybciutko.
Ty za to jesteś merytoryczny! Nie wiesz ile obligacji jest jeszcze w obiegu, albo wiesz i specjalnie siejesz panikę! Ciebie debilu nikt tu nie bierze poważnie!
takie są fakty, a ty twierdzisz że to sianie paniki? to sobie porównaj wpływy dotychczasowe z wartością obligacji plus należne odsetki. i co teraz powiesz?