Każda ilo,,,, akcji zostanie odebrana . No cóż osoba, która "zachwycała" się spółką, teraz milczy, kreuje się na obiektywną osobę - patrz ga..., por.,,. Poproszę o komentarz dlaczego Pan sprzedał???. Czekamy Panie Pawle!!!?
zadnego progresu w tej społce mimo rozwijanych aplikacji Sky mialo im dac kopa ,a tu widac ze jak wynagrodzenia w tym roku wzrosna ,to zaraz na minusie będa netto lipa straszna , liczyłem ze z 400 tys wykaza zysku
Dnia 2020-02-14 o godz. 08:43 ~danek napisał(a): > zadnego progresu w tej społce mimo rozwijanych aplikacji > Sky mialo im dac kopa ,a tu widac ze jak wynagrodzenia w tym roku wzrosna ,to zaraz na minusie będa netto > lipa straszna , liczyłem ze z 400 tys wykaza zysku > > nic tu nie idzie do przodu patrzac na konkurencje >
-------------------------
Kto w październiku i listopadzie jeździ na nartach? Spójrz obecnie w Google Play : 4 miejsce najpopularniejsze aplikacje, 11 miejsce najbardziej dochodowe . bez komentarza.
Dnia 2020-02-14 o godz. 12:07 ~danek napisał(a): > w Austri latem jezdziłem na nartach...... > no chyba ,ze uwazasz ze zakopane nagoni klientów w tym roku ,to ok >
-------
Masz rację. W Europie zima trwa od kwietnia do listopada.