To więcej niż spodziewane przeze mnie 0,8 mln zł. CFG w 4Q miał 1,17 mln zł przychodu netto ze sprzedaży. Po spłacie pożyczki w kasie zostaną 0,4 mln zł. Przy kwartalnych kosztach działalności 0,35 mln zł z takim buforem może nie być konieczności korzystania z linii kredytowej od @Play_Way do czasu premiery ACS. Bez długu w bilansie i z ciekawymi premierami w planach można powiedzieć, że CFG czeka w 2020 r. drugi debiut, tyle że z nową ekipą, bez przepalania środków i bez pożyczki na garbie.
PD i HW ciagle zarabiaja i jeszcze przez jakis czas beda utrzymywac CFG. Widac akcje promocyjne w 4q byly udane.
Splata zadluzenia, przyzwoite wyniki. Wychodza na prosta.
Do pelni szczescia brakuje im kolejnech premier. Na to trzeba kilka miesiecy jeszcze poczekac.
Ja nie sprzedaje złotej kury co złote jajka zaczyna znosić , taką kurkę trzeba pielęgnować , niech rośnie sobie i znosi więcej złotych jajek , sobie będę zbierał do koszyczka...)
Dnia 2020-02-07 o godz. 09:48 ~Minifund napisał(a): > Macie nauczkę. Drazniliscie mnie detaliści.
Kolarze zaliczyli premię górską czwartej kategorii i powypadali.. jedziemy spokojnie w peletonie , to dopiero pierwsze etapy! niestety dobierałem tylko troszkę dwa dni temu na wyłamaniu po 14,50 i na fixingu po 15,- a wczoraj i dziś odpuściłem składanie zleceń; popatrzę sobbie chłodnym okiem żółwia..