Zaczęła się mocna nagonka na SLK. Oczywiście wejście w farmy fotowoltaiki to dobra decyzja ale nie windujcie kursu mocno w górę. Wartość spółki rośnie tylko nieznacznie. Większe zyski z tej inwestycji będzie miała druga spółka Pana Januarego Columbus, który będzie realizował wszystkie projekty.
Widzę na wszystkich forach nagonke na SLK A to zawsze kończy się tym samym. Zlot ludzi nie mających pojęcia O gieldzie Wywindowany kurs ... ubranke amatorow w akcje i mocne spadki.
Tymczasem o Columbus cisza na innych forach, choć w poniedziałek pewnie będzie glosno
dobrze juz sprzedaje akcje pkc ktore kupilem czas temu bo Ty wiesz jednak najlepiej , buahahah , zapiszę ten post i zobaczymy czy za tydzień sie jeszcze tu udzielisz :D , masz akcje ? nie , tylko kolumbusa po 23 ? ok.
tak mam akcje Columbusa i narazie nie bede sprzedawał bo wiem że duzo urosna, mam też mały pakiet SLK i wczoraj nawet chciałem go sprzedać i dokupić Columbusa ale ustawiłem zbyt wysoką cene minimalną. Po przemysleniu jednak sprzedam je dopiero dziś wieczorem bo jak widze jaka jest nagonka na SLK to spodziewam sie dzisiaj wysokich wzrostów, a na Columbusa bedzie nagonka dopiero jak ogłoszą wartość kontraktu miedzy Columbus a SLK,
chodzilo mi o popołudnie... czas zweryfikuje. Rozumiem że masz duzy pakiet i tobie ta nagonka odpowiada, ale masa nieswiadomych ludzi chce się szybko dorobic i popłyna.
Myślę że bedzie dokładnie odwrotnie to slk teraz pojdzie ostro do góry. Na ew. kontrakcie obie skorzystają ale na tą chwile slk jednak zdecydowanie większy potencjał do wzrostu.
Trzymałem od 1,000 i niżej też kupowałem ! sprzedałem dzisiaj po 3,10 . zarobiłem 310 % to mi wystarczy !!! --------------------------------------------------- od przełomu roku do 11 lutego 2020 - taka stopa zwrotu połączona z ryzykiem!?
Figene z obrotem 10 tys zł buhahahhaha kolejny "zbawca" kupił za 100zl akcji i teraz lata po bankierze i udziela rad haha tak jak zalozyciel posta, który "dobroczynnie" ostrzega hahah
Figene to badziew bez obrotu dziennego. Jak ktoś dostał hajs na komunie to moze się troche pobawić. O Ślaskich Kamienicach pisałem, zeby nie naganiać bo obawiałem sie sytuacji jak na Mercatorze. W przeciagu najblizszego miesiąca i tak tu bedzie 7 złotych bo Spółka już ma taka wartość, a jaest potencjał na znacznie więcej