• Nie dajcie się naciągnąć Autor: ~Rozsadny [212.180.215.*]
    Zaczęła się mocna nagonka na SLK. Oczywiście wejście w farmy fotowoltaiki to dobra decyzja ale nie windujcie kursu mocno w górę. Wartość spółki rośnie tylko nieznacznie. Większe zyski z tej inwestycji będzie miała druga spółka Pana Januarego Columbus, który będzie realizował wszystkie projekty.
    Widzę na wszystkich forach nagonke na SLK A to zawsze kończy się tym samym. Zlot ludzi nie mających pojęcia O gieldzie Wywindowany kurs ... ubranke amatorow w akcje i mocne spadki.
    Tymczasem o Columbus cisza na innych forach, choć w poniedziałek pewnie będzie glosno
  • Re: Nie dajcie się naciągnąć Autor: ~kolumb [83.4.132.*]
    dobrze juz sprzedaje akcje pkc ktore kupilem czas temu bo Ty wiesz jednak najlepiej , buahahah , zapiszę ten post i zobaczymy czy za tydzień sie jeszcze tu udzielisz :D , masz akcje ? nie , tylko kolumbusa po 23 ? ok.
  • Re: Nie dajcie się naciągnąć Autor: ~rozsadny [212.180.215.*]
    tak mam akcje Columbusa i narazie nie bede sprzedawał bo wiem że duzo urosna, mam też mały pakiet SLK i wczoraj nawet chciałem go sprzedać i dokupić Columbusa ale ustawiłem zbyt wysoką cene minimalną. Po przemysleniu jednak sprzedam je dopiero dziś wieczorem bo jak widze jaka jest nagonka na SLK to spodziewam sie dzisiaj wysokich wzrostów, a na Columbusa bedzie nagonka dopiero jak ogłoszą wartość kontraktu miedzy Columbus a SLK,
  • Re: Nie dajcie się naciągnąć Autor: ~Robert [83.24.217.*]
    Wieczorem to gdzie sprzedaż? Na allegro? Czy masz jakiś lokalny bazarek?
    chodzilo mi o popołudnie... czas zweryfikuje. Rozumiem że masz duzy pakiet i tobie ta nagonka odpowiada, ale masa nieswiadomych ludzi chce się szybko dorobic i popłyna.
  • Re: Nie dajcie się naciągnąć Autor: ~MC [37.30.56.*]
    Myślę że bedzie dokładnie odwrotnie to slk teraz pojdzie ostro do góry. Na ew. kontrakcie obie skorzystają ale na tą chwile slk jednak zdecydowanie większy potencjał do wzrostu.
  • Re: Nie dajcie się naciągnąć Autor: ~laki [31.0.85.*]
    Figene OZE balon----->2,05zł BUY THE DIP
  • Re: Nie dajcie się naciągnąć Autor: ~Patrick [83.28.56.*]
    Figene pozostawmy w milczeniu bo tam się dzieją rzeczy niepoważne.
  • Re: Nie dajcie się naciągnąć Autor: ~byk [178.235.185.*]
    Trzymałem od 1,000 i niżej też kupowałem !
    sprzedałem dzisiaj po 3,10
    .
    zarobiłem 310 % to mi wystarczy !!!
    ---------------------------------------------------
    od przełomu roku do 11 lutego 2020 - taka stopa zwrotu połączona z ryzykiem!?
  • Re: Nie dajcie się naciągnąć Autor: ~JC [46.134.89.*]
    Figene z obrotem 10 tys zł buhahahhaha kolejny "zbawca" kupił za 100zl akcji i teraz lata po bankierze i udziela rad haha tak jak zalozyciel posta, który "dobroczynnie" ostrzega hahah
    Figene to badziew bez obrotu dziennego. Jak ktoś dostał hajs na komunie to moze się troche pobawić. O Ślaskich Kamienicach pisałem, zeby nie naganiać bo obawiałem sie sytuacji jak na Mercatorze. W przeciagu najblizszego miesiąca i tak tu bedzie 7 złotych bo Spółka już ma taka wartość, a jaest potencjał na znacznie więcej
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.