Albo sie okaże że przyjdzie ktoś z kapitałem albo wlasciciele sie podniosą i wpompuja troche kasy zamiast sobie sponsorowac wszystko w koło i kupować drużyny i co tam jeszcze wymyślą.
Lansowanie się doprowadziło do położenia biznesu, a teraz z kolan ciężko sie bedzie podnieść.
Ja się boje, ze jak wyjdzie kiepski raport to na 1zl to się może nie zatrzymać :/ a jak wiadomo oni nie prowadzą chyba dzialnosci teraz to raport może być gwoździem już do trumny i będzie ende
Decyzja sądu da tylko tyle że wiadomo że nie upadnie od razu. Co nie oznacza że wcale. Tak czy inaczej w perspektywie 2-3 lat przyszłość spółki będzie cały czas nie pewna.
Siedzicie i smrodzicie dalej na forum , po co ??? fundy mają papier brany po 100 zeta i co wywalą wam po 1 zeta ??? , ale jajca ..... taniej już nie kupicie , a raport to można sobie napisać i podkręcać , wykręcać ..... !!!!!!!!!!!!
Baca to jakiś oszołom żyje w innej rzeczywistości .Żaden fundusz nie kupował po 100 zł on wygaduje jakieś bzdury, pewnie sam kupił po kilkanaście lub kilkadziesiąt zł i teraz ma pełne portki. Nie wierzcie mu, nie po to zarząd okradał firmę żeby teraz dopłacać. Puknij się w głowę i zasuwaj na hale pasać owce. Tylko potrzeć jak będzie info o zatrzymaniu Turczyna i Stanio. Trigon już pewnie złożył odpowiednie wnioski, to oni są najbardziej pokrzywdzeni.
No to mamy naganiaczy , którzy chcą wyrwać papierki za 1 zeta ,,,, po ile fundy brały , to barany popatrzcie na daty i notowania , a co do mnie to mam po 3,40 zeta i mogę poczekać jak będzie lekko powyżej to wam sypnę ,,,,, ale ale nie tak szybko ..... na bnkrucie CFI dawnym intakusie też nie wyśmiewały barany forumowe i co ....... możecie sobie prześledzić ... beeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!
Za późno eneris wycofał się zakupu stacji bezobsługowych eMILA. Anwim (gdzie pracuje teraz Artur Krzyk i rozwija u nich import paliw) prowadzi rozmowy z ich właścicielem (bmreflex).
Dzisiaj znowu dobrałem tysiaka papierków a jak jeszcze uwalą dalej dobiorę ,,,,,, poczekam , mam czas , zarabia się na brasie i synergii , to można podbierać tutaj. Tutaj i tak odbije czy chcecie tego czy nie !!!!!!!!!!!!!
No bo tylko wtajemniczeni wiedzą o super hiper info. Jeszcze w tym kwartale będzie 200. Przecież po tyle kupował Tomala, więc musi tyle być. No bo jak inaczej. Musi i tyle :)
Po co pisać takie brednie i kompromitować się ???? nie kumam tego ...... w odpowiednim czasie będzie odpowiedni kurs i tyle. Czekać na raport oraz na info z sądu !!!!!!!!!!!!!!
Raport już jest, a w nim prawie 20 mln straty za 4Q i 133 mln za cały 2019 (jednostkowo). W skonsolidowanym o dziwno 1,6 mln zysku za 4Q o 116 mln ztraty za cały 2019. No i zobowiązania na koniec 2019 na 200 mln...
No to jak nic rakieta w gòrę. Gdzie ten głupek który chwalił się ze dobiera? Spółki codziennie odjeżdżają po kilkanaście procent a ty raz na tydzień kupujesz akcje i patrzysz jak w następna środę są 20% niżej. To jak, teraz w środę otworzy się po 1 zł ? Znajdzie się głupek który postawi zlecenie Kupna? Buhahahaaaa
My czyli kto? Wielka Rada Głupków? Nie mam akcji więc nie mogę zasiąść w waszym szacownym gronie. Zamiast czytać wpisy Bacy czy Pawła lepiej byście poczytali raporty spółki. Chyba ze to członkowie szacownej rady? albo jedna i ta sama osoba. Jeden wielki GŁUPEK,,
My czyli kto? Wielka Rada Głupków? Nie mam akcji więc nie mogę zasiąść w waszym szacownym gronie. Zamiast czytać wpisy Bacy czy Pawła lepiej byście poczytali raporty spółki. Chyba ze to członkowie szacownej rady? albo jedna i ta sama osoba. Jeden wielki GŁUPEK,,