• Konsolidacja Autor: gieldowy-emeryt [185.93.94.*]
    Ta spółka to mały śmieciuszek ale o dziwo daje sygnały K, analiza obrotów pokazuje, że jest wyprzedana i skupowana. Kupiłem dla zabawy mały pakiet i witam na pokładzie. Tu nie ma żadnych przesłanek racjonalnych.

3 stycznia 2020 na całym rynku NC pojawił się silny sygnał zakupu - na świecy tygodniowej długie białe Marobuzu. Taki sam sygnał był w styczniu 2009, co dało krótki rajd, który zakończył się w kwietniu 2010. Potwierdzeniem sygnału jest sesja z końca stycznia i otwarcie kolejnej z luką i jednoczesnym przebiciem silnego poziomu 300 na rynku NCINdex.

Jeżeli prognozy nie kłamią, za chwilę HRL ruszy i poszybuje do złotówki bez głębszych korekt. Pamiętajcie, na NC jest zasada, że korekty nie występują. Konsolidację wykorzystuje się do zakupów a odpał do sprzedaży.

Nie namawiam nikogo do kupowania tej spółki, każdy ma swój rozum i intuicję.
  • Re: Konsolidacja Autor: ~ktoś [37.47.159.*]
    nmie wyszło podobnie,według mojej analizy 1 zł powinien być początkiem marca
  • Re: Konsolidacja Autor: ~Mar [5.173.186.*]
    To wygląda na podbitki i wysyp akcji
  • Re: Konsolidacja Autor: ~dracos [83.27.2.*]
    tak, to sypanie na obrotach że hej...
  • Re: Konsolidacja Autor: ~ktoś [37.47.186.*]
    Będziemy dziś zdobywać 0.30 ?
  • Re: Konsolidacja Autor: ~horni [85.221.132.*]
    zastanawia mnie jak długo zamierza sternik jeszcze zaniżać kurs? bo to że idą gigantyczne wzrosty widać gołym okiem
  • Re: Konsolidacja Autor: ~nowy [217.98.219.*]
    też trochę nabyłem i czekam
    Śląskie pompowali bo wszedł inwestor.
    Ciekawe jest to, że prezesi, członkowie RN i Zarządu nie kupowali akcji SLK tylko akcje Hornigolda.
    Coś jest na rzeczy i najwyraźniej szykuje się coś większego. Niedługo powinno się wyjaśnić.

• Re: Konsolidacja Autor: ~maciekkkk [37.47.64.*]
    prawda jest taka ze po 25 groszy to kupisz w holere akcji nawet za 3-5 tys , jak wyjdzie na złotówkę , to masz fajne wakacje albo auto , a wątpię by spadło na 15 gr ...
    przydało by się dobre info żeby to ruszyło z kopyta.
  • Re: Konsolidacja Autor: apap70 [185.246.208.*]
    aby do piatku, wszystko sie okaze, co i jak. wszystko wskazuje na wzrosty, slk pociagnie horni.
    co ma się okazać w piątek, bo nie bardzo wiem?
    walne w slk a to raczej tez zwiazane z horni.
    może tak może nie, po kursie widać, że coś jest na rzeczy
    gdybanie jest zawsze, Jeremi wpierw kupil 5% slk, potem dokupil do 10%, ostatnio zmienili nazwe slk na farmy woltaiczne a teraz to zapnie w piatek po co to robil na walnym. gdybam, ze kurs w pon slk wystrzeli a ze horni jest blisko to moze tez dostanie odlamkiem wzrostow bo chyba bedzie w koncepcji pana J. Kto wie.
  • Re: Konsolidacja Autor: ~cig [83.4.186.*]
    co jest na kursie niby ? 15 tys obrotu i że niby 7% w dół ? hahahahahha .... faktycznie ktoś ubiera :D
  • Re: Konsolidacja Autor: ~ktoś [37.47.144.*]
    wygląda jakby miało być wybicie
[x]
HORNIGOLD 40,33% 0,04 2023-05-31 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.