• obroty Autor: ~borewicz [195.35.80.*]
    rekord dzienny się dzisiaj szykuje, od dobrych kilku miesięcy nie pamiętam takiego wolumenu
  • Re: obroty Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    od pierwszego testu 11,50 zł czyli od 03.12.2019
    ale pamiętajmy o starym przysłowiu ....
    "nie ważne jak zaczynasz, ważne jak kończysz" :) :)
    i dlatego z analizą w swoim "zaszyfrowanym" wątku ...::) :)
    powstrzymam się do piątko ..:) :)
  • Re: obroty Autor: rotawirus [5.174.205.*]
    Czy jak napiszę,że niedługo domkniemy lukę na 13,9 to czy zostanie orzeczona wobec mnie kara chłosty? Pamiętajcie,ze konstytucja gwarantuje mi wolność wypowiedzi
    Dnia 2020-02-05 o godz. 15:54 rotawirus napisał(a):
    > Czy jak napiszę,że niedługo domkniemy lukę na 13,9 to czy zostanie orzeczona wobec mnie kara chłosty? Pamiętajcie,ze konstytucja gwarantuje mi wolność wypowiedzi

13,90 do 14 zł ... mówisz o tej mini luczce .. :) :) obstawiam że raczej jest bez znaczenia coś takiego za małe to to aby nazywać to luką :) :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.174.205.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: rotawirus [5.174.205.*]
    Moderator nie respektuje moich praw do wolności wypowiedzi :-)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    bo na pewno chciałeś mi nawtykać znowu :) :)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Ser [188.147.44.*]
    Podciągną na koniec ??
    Dnia 2020-02-05 o godz. 16:15 ghost-man napisał(a):
    > bo na pewno chciałeś mi nawtykać znowu :) :)

No co Ty,mamy pakt o nieagresji na 10 lat. Porównałem lukę do ...... no wiesz do czego (nie mogę napisać bo znowu skasuje) zakładając,że akurat w tym wypadku rozmiar nie ma znaczenia :-)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Ser [188.147.44.*]
    Korona wirus nie filozofuj fujj
    myślisz że jak sie popi.. to sie zmieści .. ?? :) :) nic z tego w tym wypadku rozmiar ma znaczenie .. i jeśli ja bym brał pod uwagę domykanie tego to bym raczej krakał o podwójnym denku .. a tego w swoich analizach na razie nie przewiduje ....tak samo jak nieco zdziwiłbym sie gdyby dziś przebił opór na dziennym aczkolwiek perspektywy miał dość duże ale ewidentnie wychodzi doświadczenie u AUTORA ..:) nie wali się głową w mur po 2-sesyjnej pompie ..popatrz na ruch od 15 zł w zestawieniu z wolumenem na interwale godzinowym
    Dnia 2020-02-05 o godz. 16:32 ghost-man napisał(a):
    > myślisz że jak sie popi.. to sie zmieści .. ?? :) :) nic z tego w tym wypadku rozmiar ma znaczenie .. i jeśli ja bym brał pod uwagę domykanie tego to bym raczej krakał o podwójnym denku .. a tego w swoich analizach na razie nie przewiduje ....tak samo jak nieco zdziwiłbym sie gdyby dziś przebił opór na dziennym aczkolwiek perspektywy miał dość duże ale ewidentnie wychodzi doświadczenie u AUTORA ..:) nie wali się głową w mur po 2-sesyjnej pompie ..popatrz na ruch od 15 zł w zestawieniu z wolumenem na interwale godzinowym

Nie piszę o podwójnym dnie bo tego by forumowa szlachta mi nie darowała :-) Dla mnie luka to od lat ważny techniczny sygnał i w 95% się sprawdza.Czy tu tak będzie zobaczymy.Można zerkać jednym okiem :-)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~borewicz [195.35.80.*]
    Wirus, gdybyś był wyznania tych co zabili Pana Jezusa to i moderator nabrałby do Ciebie szacunku
    Dnia 2020-02-05 o godz. 16:41 ~borewicz napisał(a):
    > Wirus, gdybyś był wyznania tych co zabili Pana Jezusa to i moderator nabrałby do Ciebie szacunku

Moja babcia mawiała "ży...i to psiekrwie bo Pana Jezusa ukrzyżowali" .Dobrze,że już nie musi patrzeć na to upodlenie naszego narodu,no ale to nie na temat.
    Tak czy siak zobaczymy
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~borewicz [195.35.80.*]
    a tym z Wrocławia to blisko do tych którzy mordowali tych co zabili Pana Jezusa
    Dnia 2020-02-05 o godz. 16:38 rotawirus napisał(a):

> Nie piszę o podwójnym dnie bo tego by forumowa szlachta mi nie darowała :-) Dla mnie luka to od lat ważny techniczny sygnał i w 95% się sprawdza.Czy tu tak będzie zobaczymy.Można zerkać jednym okiem :-)

z moich doświadczeń wynika że luki pojawiają sie w bardzo ważnych miejscach które rynek najchętniej przeskakuje w taki sposób i często tak jak piszesz rynek cofa sie aby je domknąć ale takie schematy maja miejsce na spółkach które maja jakiś nazwijmy go "ciężar" - wartość (najbardziej to widać na kontraktach) .. TBL to raczej popir..łka nawet lukę na pare zł bym nie brał pod uwagę a co dopiero 1 zł .. ale to moje zdanie :)
    na tej spółce od 11,50 wszedł a raczej pracuje normalny pracownik który robi swoją robotę w sposób określony i ustalony .. dla niego to zwykłe machanie łopatą .. tu podkopie tam zasypie tu uklepie tam podsypie i moim zdaniem robi to wzorowo .. realizuje zyski co jakiś czas odkłada cześć kasy do kieszeni druga cześć zysku inwestuje dalej ..traktuje to jak normalne 8 godzin pracy jest pewny siebie bo nikt mu w tym nie przeszkadza na te chwile - nie jest w stanie

i moim zdaniem to nie jest KTOŚ kto zbiera te akcje tak jak wielu sadzi .. on na nich gra i będzie grał do czasu aż ta gra będzie się układał po jego myśli
    Dnia 2020-02-05 o godz. 16:52 ghost-man napisał(a):
    > Dnia 2020-02-05 o godz. 16:38 rotawirus napisał(a):
    >
    > > Nie piszę o podwójnym dnie bo tego by forumowa szlachta mi nie darowała :-) Dla mnie luka to od lat ważny techniczny sygnał i w 95% się sprawdza.Czy tu tak będzie zobaczymy.Można zerkać jednym okiem :-)
    >
    > z moich doświadczeń wynika że luki pojawiają sie w bardzo ważnych miejscach które rynek najchętniej przeskakuje w taki sposób i często tak jak piszesz rynek cofa sie aby je domknąć ale takie schematy maja miejsce na spółkach które maja jakiś nazwijmy go "ciężar" - wartość (najbardziej to widać na kontraktach) .. TBL to raczej popir..łka nawet lukę na pare zł bym nie brał pod uwagę a co dopiero 1 zł .. ale to moje zdanie :)
    > na tej spółce od 11,50 wszedł a raczej pracuje normalny pracownik który robi swoją robotę w sposób określony i ustalony .. dla niego to zwykłe machanie łopatą .. tu podkopie tam zasypie tu uklepie tam podsypie i moim zdaniem robi to wzorowo .. realizuje zyski co jakiś czas odkłada cześć kasy do kieszeni druga cześć zysku inwestuje dalej ..traktuje to jak normalne 8 godzin pracy jest pewny siebie bo nikt mu w tym nie przeszkadza na te chwile - nie jest w stanie
    >

Zjechali z 220 na 21 domykając wszystko jak w książka pisze.No ale niech każdy gra jak umie :-)
    na interwale który analizuje - tygodniowym .. jest luka .. maks 13,90 minimum kolejnej świecy 13,95 ...luka wynosi 0 ,05 zł .. fakt jest luka .. jak wezmę lupę widzę ja dokładnie .. :)
    Dnia 2020-02-05 o godz. 17:55 ghost-man napisał(a):
    > na interwale który analizuje - tygodniowym .. jest luka .. maks 13,90 minimum kolejnej świecy 13,95 ...luka wynosi 0 ,05 zł .. fakt jest luka .. jak wezmę lupę widzę ja dokładnie .. :)

W 95% domykane są luki w interwale dziennym.Na godzinówce lub szybszym czasami powstaje formacja odwrotu co też jast fajne na krótko ale to trzeba mieć czas żeby siedzieć przed kompem ,a ja go w ciągu dnia na tą chwilę nie mam.
  • obroty Autor: ~borewicz [37.30.55.*]
    pojawiły się ponownie obroty więc odświeżam temat.

ciekawostką jest ,iż kurs był na podobnych poziomach co dzisiaj
  • Re: obroty Autor: ~Ser [188.147.48.*]
    Może dziś na zamknięcie linę trendu pokonamy
    Dnia 2020-05-25 o godz. 12:25 ~borewicz napisał(a):
    > pojawiły się ponownie obroty więc odświeżam temat.
    >
    > ciekawostką jest ,iż kurs był na podobnych poziomach co dzisiaj

tak działają oporki i wsparcia .. :) :) to jest potwierdzenie ważnych punktów na wykresie
    pojawia sie większy obrót bo jedni kupują wierząc że będzie dalej rosło inni sprzedają zakładając, ze kurs w tym miejscu dokona zwrotu ... to jest trzeci atak na opór jeśli zakończą dziś poniżej 17,35 to będzie bardzo nieładna świeca .. zakończenie powyżej 18 - tylko nie jedną akcją jak to jest w standardzie :) :) będzie oznaczało że walka może trwać nadal ..:)

• Re: obroty Autor: ~qwe21 [89.161.51.*]
    nie ma to jak odgrzewać starego kotleta na forum i robić ruch
  • Re: obroty Autor: ~borewicz07 [37.30.50.*]
    nie ma jak komentować odgrzewanego kotleta krytykując wcześniej
[x]
TBULL -0,76% 2,60 2026-03-30 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.