czy to tylko drobna psychoza rozniecana przez grupkę spekulantów?
Przyjrzyjmy się faktom. na sesji w dniu 21.01.2020 Opoka zeszła do poziom 745k akcji. Od tego czasu mamy 16 sesję giełdową i przemieliło się 2 mln akcji. Czyli fund mógł się całkowicie wypróżnić. Jeżeli w ogóle sypał...
Strach ma wielkie oczy i czas chyba zintensyfikować tempo marszu na północ?..
kurs jest wprost proporcjonalny do jakości Twoich wpisów ............ jak będzie ktoś z portfelem i skupi odpowiednią ilość od fundu ruszy dalej teraz jest przejmowanie akcji na wmiarę przyzwoitym poziomie i możesz sobie zaklinać rzeczywistość chciałbyś żeby znowu skoczyło np. do 8 i byś wyskoczył hm tak się nie da
Znany ma rację. Oldboy, zaniżasz poziom. Ekscytujesz się, rozumiem, ale mówienie, że przemieliło się 2mln akcji i mówienie, że to akcje Funduszu jest śmieszne. Zwłaszcza, że wczoraj miałeś przykład kółeczek, to nie fundusz sypał, to ulica się bawiła.
Dzisiaj jeszcze nas czeka zabawa, zawsze w końcowej fazie sesji są tutaj ruchy znaczące. Dziś wydaje mi się, że obowiązuje ruch w górę.
mistrzu, ja zaniżam poziom?.. przestałeś już płakać?
Nie interpretuj moich słów jak ci się podoba. Napisałem, że przemieliło się ponad 2 mln akcji fund mógł w tym wolumenie upchnąć swój udział. Tylko tyle. Wystarczyło dokonać prostego działania matematycznego a nie ronić łzy na forum...
A co ulica robi i dokąd zmierza, to ja dobrze wiem... i nie wchodź już na moje wątki smyku...