Makler gołodupcu, przecież i tak nie dostaniesz tego po 0,49 tylko ewentualnie po cenie TKO. Widać jaki jesteś znawca giełdy, więc spieprzaj stąd dziadu jeden.
właśnie dziwna sprawa.. dopóki nie będzie zysku to na papierze cisza i warto kupować gdyż zysk będzie i o tym każdy wie. po 1.5 będą się zabijać aby kupować, tylko najpierw tacy ludzie jak cobra który ma tysiąc akcji a jest inwestorem rozpaczy, potrafiący tylko obrażać muszą sprzedać że strata wtedy prawdziwy inwestor w to wejdzie.
W części pierwszej muszę ci przyznać rację. Będą kupować po raporcie, teraz jest „za tanio”.
A jeśli chodzi o cześć drugą to pozostawię to raczej bez komentarza. 1000 akcji to może masz ty :D
Ja jeszcze nigdzie nie wychodzę, czekam, a czas mam i nie kupowałem na górce, o której pisałeś a dużo wcześniej :)
Dnia 2020-02-05 o godz. 13:59 ~Paweł napisał(a): > właśnie dziwna sprawa.. dopóki nie będzie zysku to na papierze cisza i warto kupować gdyż zysk będzie i o tym każdy wie. po 1.5 będą się zabijać aby kupować, tylko najpierw tacy ludzie jak cobra który ma tysiąc akcji a jest inwestorem rozpaczy, potrafiący tylko obrażać muszą sprzedać że strata wtedy prawdziwy inwestor w to wejdzie.
Spokojnie... własnie dlatego, że to oczywiste, że spółka będziei tylko zyskiwać na wartości to jeszcze nie rośnie. Wyczekałem tyle czasu na niepewnym gruncie to teraz po infach musiałbym być szalony żeby oddać...