• Kolejne przekroczenie 5% Autor: ~Realnie [5.184.75.*]
    To przebijamy jutro na stałe 2 zł???

link 
  • Re: Kolejne przekroczenie 5% Autor: ~EC2 [89.187.234.*]
    Kolejne bardzo dobre info ... ;) bardzo duża szansa na przebicie tych 2 zł jak nie jutro to w czwartek ;D
  • Re: Kolejne przekroczenie 5% Autor: ~Mający [5.184.75.*]
    Przez ostatnie 3 sesje przemieliło się ok 283 K akcji, czyli 10 % wszystkich w obrocie.
    Dzisiaj popularnością cieszył się poziom 1.70 zł, po której to wartości właściciela zmieniło prawie 53 K papiera, co stanowi ponad 36,6% ogólnego dzisiejszego wolumenu. Czyżby przepakowanie akcji???
    To jaki jest rzeczywisty FF???
  • Re: Kolejne przekroczenie 5% Autor: ~gmac [91.192.3.*]
    Ale zobaczcie lepiej kto zrobił te 5% :) To Zawieruszyński, właściciel Oponeo.pl z portfelem 80mln.
  • Re: Kolejne przekroczenie 5% Autor: ~nikt [178.43.235.*]
    Medal ma dwie strony.

Obecny zarząd pokazuje że walczy o firmę, potrafi odbudować portfel zamówień i zarabiać.
    Zawieruszyński nie kupuje żeby patrzeć na sytuację z tylnego siedzenia.

Kto pierwszy do 51%?
    No tak, ale generalnie przyszłość rysuje się raczej na plus nie uważasz? Czeka nas jeszcze sporo wzrostów siłą rzeczy, chociażby w drodze do czyichś (tak się pisze;) 51%
    Niedługo sprawdzimy. Raport za mniej niż dwa tygodnie.
    Ciekawy tylko jestem ile osób tu zostało po zmianie głównego właściciela i zwale z 3zł do 0,30zł.
  • Re: Kolejne przekroczenie 5% Autor: ~seebek [188.122.20.*]
    Ja byłem cztery lata temu tutaj. Strasznie przeżyłem zjazd z 4zl na 0.4zl. Wyszedłem już nie pamiętam po ile ale straciłem mega dużo. Powrocilem miesiąc temu i nabyłem po 0.8zl już jestem 100% do przodu. Liczę na więcej. Jutro dokupuje... Po czterech latach wreszcie spolka na której straciłem 10tki tysięcy pozwala odrobić Mam nadzieję z nawiązką
    U mnie pojawiało się na minusie ponad 70% i to tylko przez to że uśredniałem. Stwierdziłem że przeczekam i nie panikuję.
    Już jest plus i to całkiem przyjemny. Mocno kibicuję wszystkim żeby odrobili straty a nowym żeby zarobili.

• Re: Kolejne przekroczenie 5% Autor: ~Znawca [80.238.124.*]
    Ipods polecam uwadze myślącym ec2 pięknie urosło graty zarobionych zapraszam do własnej analizy ipo
  • Re: Kolejne przekroczenie 5% Autor: ~leszcz [31.0.69.*]
    No to jest info! Taki inwestor nie wchodziłby do słabej spółki. Oponeo.pl to lider sprzedaży opon w Polsce i liczący się gracz w Europie z obrotami prawie 1mld zł! W tej sytuacji wyniki mogą mieć drugorzędne znaczenie:)
    Cisza co? :) Wszyscy podnieceni..... nikt nie nagania ani w jedną ani w drugą. Żałuje że nie dokupiłem po 40gr, miałem 2 lata czasu na to... To tego Pana pierwsza inwestycja poza swoją firmą, już się to wyświetla na stockwatchu jako jego portfel. Co to będzie? co to będzie? Może nie 2 lecz 20? a może jak poprzednio utopią nas znowu na lata lub na zawsze...
  • Re: Kolejne przekroczenie 5% Autor: ~Gmac [188.146.55.*]
    Oponeo pewnie wybrało ec2 jako wykonawcę jakichś dużych usług internetowych i uznało że bardzie się opłaca kupić cała firmę czy przejąć kontrolę niż płacić kupę kasy jako niezależnemu wykonawcy. To oznacza stały pewny przychód w długim okresie.
[x]
SEDIVIO 3,00% 10,30 2026-05-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.