Witam wszystkich, Mam pytanie: czy są na tym forum jacyś chętni do sprzedaży akcji Krezusa? Nie mówię, że kupię, na razie wspólnie z kolegą się nad tym zastanawiamy, analizujemy za i przeciw, chcemy wysondować rynek. Wiem, że macie tu jakieś porozumienie, które chce zwołać walne. Jeżeli należysz do porozumienia, to Twoje akcje mnie raczej nie interesują. Róbcie swoje. Zwracam się do pozostałych - jeżeli chcesz się pozbyć akcji, to napisz, ile ich masz, i za jaką cenę byłbyś skłonny je sprzedać. Nie bierzemy pod uwagę zakupu powyżej 0,10 zł. Zaproponuj najniższą możliwą cenę, którą jesteś w stanie zaakceptować, i napisz na mostalexpsa@gmail.com. Skontaktujemy się z wybranymi akcjonariuszami.
człowieku z czym do ludzi , mozesz tylko chcieć ,bo nic po za tym ,tylko głupi kogos obdaruje ,akcjami za darmo , musisz zapłacic i tyle minimum to ostatnia cena 0,56 i tyle ....i nie wypisuj tu bzdetów
Ale jesteście ograniczeni. Jak można zapłacić za akcje 0,56 jak wiadomo, ze tego się nie da za tyle sprzedac. Za 0,56 to trzeba być jakimś idiota. Ja chce się wyzbyć tego papiera i sprzedam to z miła chęcią. No może nie za 5 groszy. Ale za 10 bym zbył. Tu i tak wtopa. A jak porozumienie wejdzie do gry, to już w ogóle będzie masakra.
W spółce mówiąc oględnie nie ma za dużo majątku, szanse na jej restrukturyzację i powrót na rynek są jakie są. Jakiś czas temu sondowałem Budopol Wrocław, dziś akcjonariusze piszą do mnie, że akcje im poznikały z rachunków, i pytają, co to znaczy. Oczywiście życzę Wam wszystkim, żebyście sprzedali po 0,56 i więcej, ale nie będę kupował po cenie wyższej niż 0,08 zł. Piszcie na mostalexpsa@gmail.com jeżeli Was to interesuje. Jeżeli nie, to nie zawracajcie głowy. Nie gwarantuję tych 8 gr za akcję, ale możemy zacząć rozmawiać od tego poziomu.
Tobie już dawno muzgowie zginęło ić szukać frajerkow z takim samym ilorazem jak ty może ci się poszczesci lecz trudno będzie znaleźć z takim iQiu jak ty ?
a po co w ogole sprzedawac? Drobni co sa w posiadaniu tylko beda siali panike, a ta nie potrzebna. Przejdzmy do porzadku dziennego, uruchomia, czekamy co sie dzieje ze spolka, obstawiam ze tragedii nie bedzie jak wyjasnia wszystkie lewe faktury itd. Firma wroci do normalnego dzialania, ale pewnie zejdzie im sie troche dluzej niz standardowo. Jakby byla chu***** to juz by dawno cos w tym kierunku sie zadzialo. Polecam cierpliwosc i nie panikowanie.