• Torba męska Autor: ~Crazer [212.91.26.*]
    Jakie macie zdanie na temat męskich torebek....

Nosicie czy nie? Myślicie, ze jest to obciach czy jednak nie?
  • Re: Torba męska Autor: ~hipPiS [5.172.255.*]
    No, a niby gdzie chcesz trzymać te swoje feromony, jeśli nie w torbie, Fingerze vel Picocku?
  • Re: Torba męska Autor: ~Kwaki [212.91.26.*]
    Tak naprawdę wszystko zalezy od pogody i okazji.

Jak na sportowo i sa to wakacje to wybieram plecak ( mam plecak na laptopa, który przydaje się na wyjazdach ale również i na co dzień).

Jak casual to zabieram kurtke skorzana i wkładam rzeczy do niej ( jeśli nie mam ich wiele....).
    Jak do biura, wybieram skórzana aktówkę. Ewentualnie skórzaną torbę na laptopa. Kupowałem dwie:
    link
    Mogę Ci polecić firmę ADAM BARON, może nie sa to najtańsze torby ale jakość bardzo dobra.  
  • Re: Torba męska Autor: ~hipPiS [5.172.255.*]
    ...Crazerze vel Kwaki vel Fingerze alias Picocku - ile masz jeszcze nicków, wielonickowcu?
  • Re: Torba męska Autor: ~Dimke [46.242.137.*]
    To na jaką się zdecydujesz, tak naprawde zalezy od tego w jakim stylu się ubierasz. Jedna osoba będzie lepiej czuła się z torba skórzaną , druga osoba znacznie lepiej bedzie się czuła z torbą materiałową. Torba skórzana wyglada elegancko, nie pasuje jednak moim zdaniem do codziennych sportowych stylizacji. Poza tym bywa ciężka.

Jeśli szukasz torby na co dzień, zobacz sobie w sklepie Ombre:
    link

Maja dobra jakośc w stosunku do ceny ( no i ostatnio maja na sklepie sporo dobrych promocji), Stacjonarnych sklepów raczej nie polecę, bo wolę na co dzień kupowanie przez internet. Galerie handlowe mnie męczą tak wiec nie wiem w sumie co się tam dzieje.  
  • Re: Torba męska Autor: ~alkaa [85.221.151.*]
    Szukam prezentu na rocznicę ślubu dla męża... Chciałabym coś praktycznego, ale jednocześnie pokazującego, że doceniam jego ciężką pracę i elegancję. Jego stara torba już nie odpowiada jego pozycji w firmie. Trafiłam na https://bartlomiej-poplawski.pl/ i podobają mi się te klasyczne modele wykonane ręcznie ze skóry. Widać jej staranne wykonanie, jakość i tą klasę. Dlatego wydaje mi się, że warto w nią zainwestować. A wy co myślicie???
  • Re: Torba męska Autor: ~hipPIS [79.184.143.*]
    Kazdy normalny facet ma swoją torbę, no chyba że z pisu jest....