• wzrosty Autor: ~pepe [91.240.139.*]
    gdzie się podziali ci znawcy techniczni i inni co krzyczą o wzrostach , ta spółka to jest największe dno największa porażka a zarząd ma nas wszystkich gdzieś pozdrawiam uczciwych
  • Re: wzrosty Autor: ~Dandi [195.242.64.*]
    Co tu dużo pisać - promocja Wrocławia i polskich producentów gier. Dziesiątki milionów zysku!
  • Re: wzrosty Autor: inwestujemypl [37.47.108.*]
      Sam sie nadziałem na ich ksiegowanie w 2018 roku przez 9 miesiecy jak pieknie pokazywali zyski co kwartał 1 mln zysku jak tylko audytor wziął ten raport roczny w swoje rece tak zyski wyparowały jak zadotknieciem czarodziejskiej rózdżki bo gry miały zarabiac wg zarzadu i wracać koszty w rozpisanej amortyzacji bo trzeba pamietać że znacząca część ksiegowanych przychodów to nie przychody ze sprzedaży produktów
    Zgodnie z rachunkową zasadą współmierności przychodów i kosztów spółka księguje poniesione wydatki na wytworzenie produktów na własne potrzeby jako przychody. Ma to księgowo zrównoważyć koszty poniesione na prace rozwojowe. Nie są to przychody gotówkowe
    Poniesione nakłady na rozwój gier księgowane są w trakcie tworzenia na długoterminowe rozliczenia międzyokresowe. Natomiast po zakończeniu na wartości niematerialne i prawne. Później wnip są stopniowo amortyzowane w okresie 2-5 lat. polecam przeczytac link Zobaczymy czy warto grac pod raport roczny z udziałem biegłego bo naklady na TS2 z danych podawanych przez zarzad miały sie zwrócic w rok rok upłynał ile zarobił TS2 kiedy iz czego oni zamortyzują te nakłady widzicie na sensor jakimają zysk , a w 3 Q 2019 r wartosci niematerialne i prawne zamiast spadac i sie amortyzowac to wzrosły z 4,7na 10 mln wzrosły równiez rozlczenia miedzyokresowe do 3,3 mln link 
    Tyle jest spółek co zarabia a ludzie topia kase bo natępna grabedzie super . Oby powodzenia
  • Re: wzrosty Autor: ~borewicz [195.35.80.*]
    może satelity się zmonetyzują....
  • Re: wzrosty Autor: ~Dandi [31.0.83.*]
    Dziwne? - żyjemy w kraju, gdzie rządzi prawo i sprawiedliwość, a tacy oszuści wciąż pozostają bezkarni!
  • Re: wzrosty Autor: ~Ser [37.30.55.*]
    Bo to polskie sądy z PO razem chodzą
    Podobnie mam z Hawe 3- lata nie mogą 20% akcjonariusze zwołać Walnego
  • Re: wzrosty Autor: ~MIS [5.184.41.*]
    Witam
    Nikt nie kaze trzymac wywalac jak nie pasuje walor i po sprawie.
  • Re: wzrosty Autor: ~bart [91.206.96.*]
    A ja cały czas wierze we wzrosty i lekko dobieram bo uważam że robi się tu coraz lepiej. Jeśli ktoś uważa inaczej to niech sprzedaje bo chyba tak to działa? Kto nie wierzy że to dobra inwestycja sprzedaje i daje sobie spokój ze spółką, a kto uważa że to dobra inwestycja zbiera akcje.
    Tu ma być 50 zł bo po 48 kupiłem
  • Re: wzrosty Autor: ~Dandi [195.242.64.*]
    Ludzie uważali, że AMBER GOLD to dobra inwestycja, bo obiecano im ponadprzeciętne zyski - tak to działa.
  • Re: wzrosty Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    Dnia 2020-02-04 o godz. 10:59 ~pepe napisał(a):
    > gdzie się podziali ci znawcy techniczni i inni co krzyczą o wzrostach , ta spółka to jest największe dno największa porażka a zarząd ma nas wszystkich gdzieś pozdrawiam uczciwych

jeśli piszesz o technice to musisz popatrzeć na tę technikę jak jest rysowana - czytaj na jakim interwale .. jeśli patrzysz na analizę dla interwału tygodniowego to musisz poczekać z jej oceną do piątku i tam wyciągnąć wnioski czy była trafna czy nie (nie możesz oceniać jej na interwale godzinowym) ... czy wsparcie zostało złamane czy nie ..czyli czy świeca tygodniowa zamknęła sie poniżej określonego poziomu wsparcia .. jeśli miałeś na myśli moje analizy to poniżej wsparcia oznacza poziom poniżej 15,50 ( zakładając jakiś minimalny poślizg przy tak dużym interwale uznałbym 15 zł) ... poniżej to również może być i 11 zł ..tak dla jasności :) :) .. na dzień dzisiejszy patrząc nawet na interwał dzienny żadna ze świec dziennych nie zamknęła sie poniżej 15,50 więc wsparcie nawet na tym interwale nadal jest nienaruszone ... troszkę więcej spokoju i znacznie mniej emocji to naprawdę pozwala więcej oczom zobaczyć .. :) :) ale to tylko moje zdanie i zawsze każdy może je skrytykować

• Re: wzrosty Autor: ~MIS [5.184.41.*]
    Witam
    I jak? koniec sprzedawania? wychodzimy z akumulacji? czy dalej? szeroko patrzac dalej trzymane w akumulacji.
[x]
TBULL 0,00% 3,90 2025-09-22 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.