Dopóki nie skończy sypać to ciężko będzie pójść do góry. Tak to niestety jest jak spółka dynamicznie pójdzie do góry, a nie ma dużych obrotów. Może ma tego jeszcze 10-20 tys. Poza 2-3 osobami nie kojarzę tu nikogo kto by miał takie ilości.
ps. jak ktoś ma wolne środki to na pewno jest to okazja do zakupów. Każdy kiedyś w końcu się wysypie :)
Mnie to raczej wygląda na prowokację, czasami trzeba sprowokować nerwowych graczy nawet sprzedając samemu sobie. Tak mi się tutaj widzi. No cóż, ja szybko nie sprzedam, ale nikomu nic nie podpowiadam:) róbta co chceta!
Arur,
niestety nie. Patrzę jak on to robi i to cały czas jeden gość realizuje zyski. Zaczęło się Większość odebrałem ale cały czas czekałem czy nadal będzie walił i wali :( Zaczął przy ok. 27. Oby mu już dużo tego nie zostało lub niech postawi wszystko na s wtedy będziemy wiedzieli za ile mamy kupić :)
No ostro zarzuca popyt. W poprzednim roku mieliśmy podobnie, choć nie na taką skalę. Teraz sporo akcji ktoś wyrzucił. Ciekawe czy jeszcze dużo mu tego zostało?
Myślę, że tyle co napisałem. Więcej akcji za bardzo nikt nie ma :) Zdziwił mnie, że wywalił te 3.322 po 15. To świadczy o tym, że to nie były niestety jego ostatnie akcje :(
Te 3322 leżało dłuższy czas na stronie kupna. Myślę, że ktoś faktycznie liczył, że kupi. Ale do sprzedaży nie było chętnych...... Więc do transakcji trzeba było samemu doprowadzić.... Tu za wszelką cenę nikt nie wychodzi, byliśmy świadkami pewnego przedstawienia, sporej transakcji po 15 zł. I tyle. Radzę zachować spokój, gwałtowne ruchy mogą spowodować, że ktoś sobie brodę opluje>(
Nie ma sensu analizowac pojedynczych transakcji. Potrzeba czasu by cos zaczelo sie tu dziac. Obecnie martwi mnie bardzo duzy spadek przychodow w styczniu…. tak jakby Aforti skupilo sie na uzyskaniu licencji, a zapomnialo o tym ze trzeba pracowac.
Właśnie tymi przychodami się zastanawiam. Tym bardziej, że to już chyba kolejny raport z malejącymi wpływami. Poza tym niestety kupujących mimo spadku ceny nie widać.
Jestem od 3 lat akcjonariuszem Aforti, moim zdaniem nie wygląda to dobrze, ktoś wali akcjami na każdym poziomie, dobre infa nie ruszają kursu. Do tej pory nie było powodu żeby im nie ufać, zobaczymy czy wsparcie wytrzyma, czarno to widzę...
Myślę, że wszyscy co są tu dłużej mnie znają, natomiast jeśli ktoś chce sprawdzić moją wiarygodność to wystawiam część mojego pakietu po 100 zł w arkuszu.
Jeżeli ktoś będzie chciał sprzedać więcej niż 50.000 sztuk możemy dogadać cenę.
Jestem z spółką lata, dała mi pierw zarobić na obligacjach, daje na akcjach, ten nieuzasadniony spadek jest zastanawiający, przy tym FF z kursem można robić wszystko jak kolega wyżej pisał, przed nami 14.02 raport za Q4 a kilka dni później spotkania inwestor days, kolejny cel EMI i wiele więcej, nie naganiam, róbta co chceta, ja jestem załadowany pod czoło, za sterami są odpowiednie osoby, just chillout. PS. Liczę, że po EMI kolejnym celem do odhaczenia będzie GPW, a po takiej zapowiedzi to tutaj by się dopiero zaczęło ^^
Ogarnijcie się ludzie, wycena wyższa niż idea banku, gdzie samych oddzialow w Polsce IB jest x 9 więcej, a wgle mają jakieś biura?
Oprucz tych inwestycyjnych?