• Po wpisach sądzę Autor: ~Senior [178.42.142.*]
    że Panowie oldboy i prezes to ludzie z fundu który wychodzi z papiera
    nikt przy zdrowych zmysłach nie wywala papira na siłe tylko FUND bo to nie jego kasa a po lekkiej podbitce ma inplus kase i zysk
  • Re: Po wpisach sądzę Autor: ~oldboy [94.172.189.*]
    ja natomiast po wpisie sądzę, że zostałeś na peronie... a poza tym prezes to katatonik :)
  • chłopaki Autor: ~Senior [178.42.142.*]
    bardziej się postarajcie bo jak nie to znowu będę kupował po 4,50 jak fundy zejdą
  • Re: chłopaki TAK TAK JESTEM Z FUNDUSZU Autor: ~PREZES [80.49.186.*]
    ml system c/wk= 2.38 tesgaz c/wk= 0.80 tesgaz bardziej atrakcyjny wskażnikowo piTERN. - Opis firmy
    Jesteśmy producentem i dostawcą rozwiązań pozwalających na pozyskiwanie Energii słonecznej. Współpracujemy z renomowanymi producentami modułów fotowoltaicznych, kolektorów słonecznych, falowników, akumulatorów i elektroniki. W 2008 roku rozpoczęliśmy produkcję lamp solarnych „SOLAMP” zasilanych energią słoneczną i wiatrową, produkty te zostały docenione przez Ministerstwo Środowiska w ramach projektu GREENEVO. tesgaz c/wk= 0.7 !!!!!!! a cena emisyjna 14.50 !!!! novavis c/wk = 10 Columbus c/wk = 41 !!! tesgaz = gazownictwo , oze , obróbka metali TESGAZ NAJTAŃSZA SPÓŁKA NA GPW Z BRANŻY OZE !!!!!!  jw ......sama noga gazowa to wycena Wall Str = P:N 13 a gdzie OZE ? drugie tyle...

link  KAPITALIZACJA TESGAZU TO TYLKO 52 MLN ZŁ !!!!!! OKAZJA ŻYCIA !!!! NAJTAŃSZA SPÓŁKA OZE NA GPW !!!!! NAWET W STANACH JĄ DOCENILI !!!! jw ......sama noga gazowa to wycena Wall Str = P:N 13 a gdzie OZE ? drugie tyle... CENA EMISYJNA 14.50 ZŁ A MAMY 5.30 !!!!! TESGAZ = GAZOWNICTWO = OZE = OBRÓBKA METALI . BARDZO DUŻO NOWYCH UMÓW ZARÓWNO W GAZOWNICTWIE JAK I OZE.  link 
  • Re: chłopaki Autor: ~Adi [5.173.168.*]
    Ale wymysliles chlopie
  • Re: chłopaki Autor: ~oldboy [94.172.189.*]
    no niestety, myślenie to nie jest domena chłopów...
  • Re: chłopaki Autor: ~rtomala [185.22.143.*]
    jutro beda mieli narobione oldboye
    ooo pierwszy lepszy przykład z brzegu, czyli zwykła marna tomala... jakby pomyślała, to zgon murowany...
    jakim trzeba byc hipokrytą zeby cos pisać na forum i samemu to laikować

identyko jak zubrzyk
    tomala to kliniczny przykład schizy dwubiegunowej, sam do siebie gada nie wiadomo o czym... ale jak wszyscy wiedzą, takim prostakom trudno współczuć...
    po lapkach wnioskuje ze ty jestes sam bolek
    byl i michlesz i zubrzyk i jestes ty a ja zarabiam a ty jestes dawcą kapitału
    Dnia 2020-02-02 o godz. 14:05 ~rtomala napisał(a):
    > byl i michlesz i zubrzyk i jestes ty a ja zarabiam a ty jestes dawcą kapitału

tomala w ciągu tygodnia powtórzyłeś ten tekst chyba z 50 razy, a może i 150 na różnych forach... mam dla ciebie coś w twoim stylu i do opanowania nawet przez takiego dzbana jak ty... i będziesz diamentem, buahahahahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

link

i jak sie z tym czujesz hipokryto

jestes sam bolek doslownie i w przenosni
    tomala przestań bredzić, mam dla ciebie rozrywkę na twoim poziomie i taką trochę autobiograficzną...

link

hipokryto ja yuotuba nie ogladam bo mi szkoda czasu

jak ja uwielbiam na takich trolach zarabiac
    tomala, przecież ty masz tylko czas, nic więcej...

przypominam ci twoje ranczo oraz próbę zostania szołmenem...

link

ty jestes jak Polska na forum unijnym swego czasu podczas wyboru przewodniczącego 27:1

po lapkach ktore twoje wyrazy uczucia otrzymują wnioskuje że jesteś w takiej samej sytuacji

jakie to uczucie ?
  • Re: chłopaki Autor: ~Aleksander [212.106.162.*]
    Oj oj... widzę, że dużo spanikowało po spadkach z 6xx do 4xx. Jutro wzrosty widzę!
  • Re: chłopaki Autor: ~Adam [5.173.168.*]
    Jutro bedzie wysokie otwarcie akcjonariat sie przemielil, szybko przyszlo odreagowanie bo wywaleniu papiera, taka ilosc przy innej spolce ze slabymi fundamentami zdolowalaby spolke na dlugie miesiace. Teraz juz powinno stabilnie rosnac.
    gaz i perspektywa na lata do 2025 i inwestycje z tym związane daja podstawy do wzrostow

ale trzeba byc cierpliwym
[x]
TESGAS -1,07% 2,77 2025-10-10 16:12:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.