Od co najmniej roku wiadomo było, że będą potrzebne kasy online, od pół że kasy na smartfony to ściema, a kurs szorował po dnie i ciągle ktoś wywalał jak zwierzę. Teraz nagle obudzenie i pompka bo przecież tanio, co ta giełda to ja nie, a potem zdziwienie że są bańki i załamania
Wartość księgowa to ponad 5 zł, a wyniki to za 2020 będą dopiero ważne, kurs wyprzedza przyszłość z zakup kas pod koniec roku przez grupy wymienione w ustawie nieunikniony. Moim zdaniem moga być nowe maxima nawet 30 zł możemy zobaczyć jak dywidenda będzie duża, ale to za około 1,5 roku.
Pamiętajcie że sprzedaż dla mechaników i stacji to była tylko zakąska szacowana na ok 30-50 tys kas. Wymiana w 2020 r dla gastronomi, hoteli, fryzjerki, kosmetyczki, budowlańcy, lekarze, prawnicy, branża fitness to szacunki ok 250 tys urządzeń plus ci którym kończą się kasy. Myślę że 2020 wygeneruje prawdziwą sprzedaż a rezultat będzie dopiero po wynikach IV kw 2020 czyli za rok.
Tego to nie odgadniesz, pamietam jak przed wiedżminem 3 akcje CD Projekt były za kilkanaście zł. Mimo iż termin premiery gry był znany. Dopiero od jakiegoś czasu zaczęło rosnąć.
A ja od 15. W sensie przetrzymalem od 1 do 15 w międzyczasie się skracając o połowę, potem ostatnia jazdę w dół dokupukac i jadę w kolejną podroz. Mogło byc lepiej ale przeżyłem