• SirCharles dlaczego znów po roku tak się aktywujesz przed raportem? Autor: ~AntyTrol [139.59.90.*]
    To ja zapytam z ciekawości .

Rok temu pojawiłeś się tak samo nagle z pełną aktywnością tuż przez wzrostem na 3.50.

Do Wzrostu na 3,5 byłeś bardzo aktywny jak teraz a jak zaczęły się spadki z 3,5 które trwały wiele miesięcy to cię nie było dlaczego nagle zamilkłeś co było powodem? Dlaczego dopiero teraz aktywujesz się i tworzysz posty jeden po drugim ?

Skoro jesteś akcjonariuszem długoterminowym bo na takiego się kreujesz to dlaczego nie piszesz tu cały rok ,sporo o spółce było pisane mogłeś prowadzić dyskusję w spokoju, nie śledziłeś forum?

Do tego jak zaczęło spadać nie jeden pytał gdzie się podziałeś, skąd takie nagłe było odcięcie od forum???

Dlaczego potem cię nie było ? Zacytuję z zeszłego roku bardzo ciekawe o tobie ktoś pisał.

https://www.bankier.pl/forum/temat_sircharles-gdzie-on-jednorazowa-rozpiska,31635635.html

Dnia 2019-04-05 o godz. 12:56 ~obser napisał(a):
    > Zaobserwowałem takie coś w jednym z wątków ,zebrałem po skrócie co było, podchodzi mi to pod tą spekulację ale czy tak było to nie wiem, to moje przypuszczenia z obserwacji.
    >
    > Kurs 22.03 startuje.

> Pojawia sie dziwny wątek 24.03 odnośnie najdrobniejszych szczegółów spółki

> Sircharles pisze ze 2 lata przygląda się spółce, rozpisał sie na setki wierszy. Informuje o najdrobniejszych szczegółach w spółce, jak pracują na frameworkiem,jak go testowali, po ile w hurcie są gry, jakie mechanizmy wykorzystują, jak tworzą promocje itp, dosłownie najdrobniejsze szczegóły zna.

( Obecnie tez takie pytanie padło i również zostało pominięte)

> Pojawiają się pytania co jest powodem jego objawienia i znajomości takich rzeczy, oczywiście zostają pominięte , przemilczane.
    >
    > 2 lata obserwuje a na forum bankiera aktywuje się z takim wielkim wpisem dosłownie na 1 dzień w trakcie pompy, potem znika .
    > https://www.bankier.pl/forum/temat_historia-qubicgames-kompedium-dla-nowych,31494039.html.
    >
    > Zaczyna się euforia , ludzie szaleją biorą akcje jak leci.
    > Za kilka dni pojawia się info o zejściu akcjonariusza poniżej progu 5% (transakcja poza rynkiem mały pakiet dla prezesa ). Bedąc poniżej progu akcjonariusz nie musi już informować ,może sprzedawać resztę w rynek.
    >

(Dlaczego jak zaczęły się spadki jego aktywnośc spadła do zera?)

> Gdzie jest sircharles człowiek monitorujący spółkę 2 lata , postanowił tak się rozpisać i podzielić akurat w trakcie pompki i wyjścia akcjonariusza z resztą osób na forum bankiera? wzruszające
    > Kim jest sir charles, czy to on jest tym poniżej progu??
    >

Dlaczego jak zaczęły się spadki od 3.5 odciołeś się od forum i wracasz dopiero teraz mnożąc post za postem dokładnie tak samo jak przed marcowym wzrostem?

• Re: SirCharles dlaczego znów po roku tak się aktywujesz przed raportem? Autor: ~pompaidzie [46.101.19.*]
    A ty a drzewa spadłes, po to żeby nagonić ,pakuj do wora ile się da i bo szykuje sie pompa, skoro wróczył naganiacz to będzie winda do nieba ,kto mysli zarobi a reszta zadynda na haku hehehe taki urok giełdy. Kierunek 5zł????? Da rade ? Nagony na pompe wracaja powoli wiec bedzie jazda !!!!!
  • Re: SirCharles dlaczego znów po roku tak się aktywujesz przed raportem? Autor: ~Ak [83.31.113.*]
    z tego co widzę to rok temu pisał po raporcie - ewidentnie ma dużą wiedzę o spółce i po jego wpisie kurs ładnie poszedł do góry, czyli tego samego możemy się spodziewać i teraz:)
  • Re: SirCharles dlaczego znów po roku tak się aktywujesz przed raportem? Autor: ~ten [37.235.53.*]
    On i ty uciekliscie jak kurs z 3.5 sie posypał,teraz wracacie i znow naganiacie
  • Re: SirCharles dlaczego znów po roku tak się aktywujesz przed raportem? Autor: ~head [195.154.136.*]
    Dnia 2020-01-30 o godz. 12:30 ~ten napisał(a):
    > On i ty uciekliscie jak kurs z 3.5 sie posypał,teraz wracacie i znow naganiacie

Tu też napisze temu pseudo znawcy który niema pojęcia o inwestowaniu i jak rok temu smaruje forka i zachwala qubica a po roku wyglada to tak.

For ma zyski co kwartał a qubic ich niema za wiele. Forek za jeden kwartał sprzedaży ma więcej zysku niż qubic za trzy kwartały wiec się nie ośmieszaj. Ciągle nakręcasz się przychodami ale o słabych zyskach ze spżedaży nie wspominasz celowo
    forek kwartalnie stałe zyski a qubic co kwartał coraz gorzej:
    > 1q 627k, 2q 135k , 3q strata i sie nie dziwie ze spadalo .

Rok temu zachwalałeś qubica, naganiałeś na niego ile się da i miałeś jedno wielkie ALE przeciw forkowi i kto się ośmieszył?
    Kto wziol na początku roku forka jak go wyśmiewano zarobił bardzo ładnie kto qubica ma to co ma wiec nie kompromituj sie .
    Tak udajesz że się znasz a wziąłeś qubica zamiast for, to co z ciebie za amator. Mogłeś np obie posiadać skor tak się interesowałeś chyba tylko qubiciem z klapam na oczach :)

• Re: SirCharles dlaczego znów po roku tak się aktywujesz przed raportem? Autor: ~Foreveren [83.6.193.*]
    Wziął QubicGames i skupuje , bo Wie, co tu będzie się działo
  • Re: SirCharles dlaczego znów po roku tak się aktywujesz przed raportem? Autor: ~wb [188.166.174.*]
    Dnia 2020-01-31 o godz. 13:29 ~Foreveren napisał(a):
    > Wziął QubicGames i skupuje , bo Wie, co tu będzie się działo

Tak wie jak rok temu naganiał a potem zwinoł żagle i się dziwicie że pomija ten post gdzie go pytają dlaczego uciekł bo to 100% troll...
    Kto grał to wie że on tu manipulował jak teraz i po,mija niewygodne fakty.

• Re: SirCharles dlaczego znów po roku tak się aktywujesz przed raportem? Autor: ~Tesla [118.70.144.*]
    Dnia 2020-01-31 o godz. 14:54 ~wb napisał(a):
    > Dnia 2020-01-31 o godz. 13:29 ~Foreveren napisał(a):
    > > Wziął QubicGames i skupuje , bo Wie, co tu będzie się działo
    >
    > Tak wie jak rok temu naganiał a potem zwinoł żagle i się dziwicie że pomija ten post gdzie go pytają dlaczego uciekł bo to 100% troll...
    > Kto grał to wie że on tu manipulował jak teraz i po,mija niewygodne fakty.
    >

A co ci ma napisać naganiacz ? Że uciekł bo rozdał papier ze spekułą. Trwa przygotówka pod windę. Korzystaj

, pilnuj chwili żebyś nie został na górce jak leszcze rok temu bo ta sama spekuła będzie kręcić papier. Potem płakali bo dali się nabrać na te bajki sera. Ale dawcy kapitału są potrzebni .
    Nigdy na giełdzie nikt charytatywnie nie dba o czyjeś dobro .

• Re: SirCharles dlaczego znów po roku tak się aktywujesz przed raportem? Autor: ~haha [192.71.213.*]
    Dnia 2020-02-02 o godz. 20:35 ~Tesla napisał(a):
    > Dnia 2020-01-31 o godz. 14:54 ~wb napisał(a):
    > > Dnia 2020-01-31 o godz. 13:29 ~Foreveren napisał(a):
    > > > Wziął QubicGames i skupuje , bo Wie, co tu będzie się działo
    > >
    > > Tak wie jak rok temu naganiał a potem zwinoł żagle i się dziwicie że pomija ten post gdzie go pytają dlaczego uciekł bo to 100% troll...
    > > Kto grał to wie że on tu manipulował jak teraz i po,mija niewygodne fakty.
    > >
    >
    > A co ci ma napisać naganiacz ? Że uciekł bo rozdał papier ze spekułą. Trwa przygotówka pod windę. Korzystaj
    >
    > , pilnuj chwili żebyś nie został na górce jak leszcze rok temu bo ta sama spekuła będzie kręcić papier. Potem płakali bo dali się nabrać na te bajki sera. Ale dawcy kapitału są potrzebni .
    > Nigdy na giełdzie nikt charytatywnie nie dba o czyjeś dobro .
    >

Nagon z w atku oznajmil ze ucieka buahahah

• Re: SirCharles dlaczego znów po roku tak się aktywujesz przed raportem? Autor: ~Halo [104.248.207.*]
    Bo pewnie się wysypal, pytasz nagonow
  • Re: SirCharles dlaczego znów po roku tak się aktywujesz przed raportem? Autor: ~co [46.101.211.*]
    Dnia 2020-01-29 o godz. 15:03 ~AntyTrol napisał(a):
    > To ja zapytam z ciekawości .
    >
    > Rok temu pojawiłeś się tak samo nagle z pełną aktywnością tuż przez wzrostem na 3.50.
    >
    > Do Wzrostu na 3,5 byłeś bardzo aktywny jak teraz a jak zaczęły się spadki z 3,5 które trwały wiele miesięcy to cię nie było dlaczego nagle zamilkłeś co było powodem? Dlaczego dopiero teraz aktywujesz się i tworzysz posty jeden po drugim ?
    >
    > Skoro jesteś akcjonariuszem długoterminowym bo na takiego się kreujesz to dlaczego nie piszesz tu cały rok ,sporo o spółce było pisane mogłeś prowadzić dyskusję w spokoju, nie śledziłeś forum?
    >
    > Do tego jak zaczęło spadać nie jeden pytał gdzie się podziałeś, skąd takie nagłe było odcięcie od forum???
    >
    >Dlaczego potem cię nie było ? Zacytuję z zeszłego roku bardzo ciekawe o tobie ktoś pisał.
    >
    > https://www.bankier.pl/forum/temat_sircharles-gdzie-on-jednorazowa-rozpiska,31635635.html
    >
    > Dnia 2019-04-05 o godz. 12:56 ~obser napisał(a):
    > > Zaobserwowałem takie coś w jednym z wątków ,zebrałem po skrócie co było, podchodzi mi to pod tą spekulację ale czy tak było to nie wiem, to moje przypuszczenia z obserwacji.
    > >
    > > Kurs 22.03 startuje.
    >
    > > Pojawia sie dziwny wątek 24.03 odnośnie najdrobniejszych szczegółów spółki
    >
    > > Sircharles pisze ze 2 lata przygląda się spółce, rozpisał sie na setki wierszy. Informuje o najdrobniejszych szczegółach w spółce, jak pracują na frameworkiem,jak go testowali, po ile w hurcie są gry, jakie mechanizmy wykorzystują, jak tworzą promocje itp, dosłownie najdrobniejsze szczegóły zna.
    >
    >( Obecnie tez takie pytanie padło i również zostało pominięte)
    >
    > > Pojawiają się pytania co jest powodem jego objawienia i znajomości takich rzeczy, oczywiście zostają pominięte , przemilczane.
    > >
    > > 2 lata obserwuje a na forum bankiera aktywuje się z takim wielkim wpisem dosłownie na 1 dzień w trakcie pompy, potem znika .
    > > https://www.bankier.pl/forum/temat_historia-qubicgames-kompedium-dla-nowych,31494039.html.
    > >
    > > Zaczyna się euforia , ludzie szaleją biorą akcje jak leci.
    > > Za kilka dni pojawia się info o zejściu akcjonariusza poniżej progu 5% (transakcja poza rynkiem mały pakiet dla prezesa ). Bedąc poniżej progu akcjonariusz nie musi już informować ,może sprzedawać resztę w rynek.
    > >
    >
    >(Dlaczego jak zaczęły się spadki jego aktywnośc spadła do zera?)
    >
    > > Gdzie jest sircharles człowiek monitorujący spółkę 2 lata , postanowił tak się rozpisać i podzielić akurat w trakcie pompki i wyjścia akcjonariusza z resztą osób na forum bankiera? wzruszające
    > > Kim jest sir charles, czy to on jest tym poniżej progu??
    > >
    >
    > Dlaczego jak zaczęły się spadki od 3.5 odciołeś się od forum i wracasz dopiero teraz mnożąc post za postem dokładnie tak samo jak przed marcowym wzrostem?
    >

Co się z nim stało ??? Wyniki ida to powinien znow naganiać ,jeszcze nie czas na ucieczkę.
  • Re: SirCharles dlaczego znów po roku tak się aktywujesz przed raportem? Autor: ~co [46.101.211.*]
    >
    > Rok temu pojawiłeś się tak samo nagle z pełną aktywnością tuż przez wzrostem na 3.50.
    >
    > Do Wzrostu na 3,5 byłeś bardzo aktywny jak teraz a jak zaczęły się spadki z 3,5 które trwały wiele miesięcy to cię nie było dlaczego nagle zamilkłeś co było powodem? Dlaczego dopiero teraz aktywujesz się i tworzysz posty jeden po drugim ?
    >
    > Skoro jesteś akcjonariuszem długoterminowym bo na takiego się kreujesz to dlaczego nie piszesz tu cały rok ,sporo o spółce było pisane mogłeś prowadzić dyskusję w spokoju, nie śledziłeś forum?
    >
    > Do tego jak zaczęło spadać nie jeden pytał gdzie się podziałeś, skąd takie nagłe było odcięcie od forum???
    >
    >Dlaczego potem cię nie było ? Zacytuję z zeszłego roku bardzo ciekawe o tobie ktoś pisał.
    >
    > https://www.bankier.pl/forum/temat_sircharles-gdzie-on-jednorazowa-rozpiska,31635635.html
    >
    > > Zaobserwowałem takie coś w jednym z wątków ,zebrałem po skrócie co było, podchodzi mi to pod tą spekulację ale czy tak było to nie wiem, to moje przypuszczenia z obserwacji.
    > >
    > > Kurs 22.03 startuje.
    >
    >
    > > Sircharles pisze ze 2 lata przygląda się spółce, rozpisał sie na setki wierszy. Informuje o najdrobniejszych szczegółach w spółce, jak pracują na frameworkiem,jak go testowali, po ile w hurcie są gry, jakie mechanizmy wykorzystują, jak tworzą promocje itp, dosłownie najdrobniejsze szczegóły zna.
    >
    >
    > > Pojawiają się pytania co jest powodem jego objawienia i znajomości takich rzeczy, oczywiście zostają pominięte , przemilczane.
    > >
    > > 2 lata obserwuje a na forum bankiera aktywuje się z takim wielkim wpisem dosłownie na 1 dzień w trakcie pompy, potem znika .
    > > https://www.bankier.pl/forum/temat_historia-qubicgames-kompedium-dla-nowych,31494039.html.
    > >
    > > Za kilka dni pojawia się info o zejściu akcjonariusza poniżej progu 5% (transakcja poza rynkiem mały pakiet dla prezesa ). Bedąc poniżej progu akcjonariusz nie musi już informować ,może sprzedawać resztę w rynek.
    > >
    >
    >
    > > Gdzie jest sircharles człowiek monitorujący spółkę 2 lata , postanowił tak się rozpisać i podzielić akurat w trakcie pompki i wyjścia akcjonariusza z resztą osób na forum bankiera? wzruszające
    > >
    >
    > Dlaczego jak zaczęły się spadki od 3.5 odciołeś się od forum i wracasz dopiero teraz mnożąc post za postem dokładnie tak samo jak przed marcowym wzrostem?
    >

Czy będzie kontynuacja wzrostów na 5zł , wyniki się zbliżają powinno rosnąc wkrótce

• Re: SirCharles dlaczego znów po roku tak się aktywujesz przed raportem? Autor: ~Jhehehe [209.97.180.*]
    Pytasz dzika czy sra w lesie hehe
  • Re: SirCharles dlaczego znów po roku tak się aktywujesz przed raportem? Autor: ~tom [89.134.183.*]
    Dnia 2020-02-25 o godz. 09:59 ~Jhehehe napisał(a):
    > Pytasz dzika czy sra w lesie hehe

Hahah dobry tekst :))))))
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [142.93.147.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Bueee [142.93.147.*]
    Ubranka haha
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.128.245.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Hyhy [68.183.201.*]
    Gdzie się podziali?
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Bizestooszust [146.185.130.*]
    To biznesonline naciąga ludzki z ekipa
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~buhahaha [213.59.149.*]
    Dnia 2020-05-15 o godz. 13:10 ~Bizestooszust napisał(a):
    > To biznesonline naciąga ludzki z ekipa

haha i to dopiero teraz zauwazyłes :)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Coo [116.203.47.*]
    >
    >
    >
    >
    >
    >
    >
    > >
    > > Kurs 22.03 startuje.
    >
    >
    >
    >
    > >
    > >
    > >
    >
    >
    > >
    >
    >

Gdzie on, z 10 jest 2,7 wow a posal o znanych analitykach co wrozyli z fusa hyhy
[x]
QUBICGMS -0,83% 1,19 2025-11-12 16:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.