Kolego dlaczego jesteś taki agresywny w swojej wypowiedzi?Skąd wiesz czy posiadam akcje tej spółki i kiedy je kupowałem oraz wielkość mojego portfela?
Polecam trochę rozsądku i zrównoważenia oraz poszanowania drugiej osoby. Nie patrza komuś w portfel, bo to nie jest eleganckie-mama cię tego nie nauczyła?
Napisałem, że mogą być spadki w najbliższym czasie na tej spółce i czas pokaże co się będzie działo. Tylko tyle.Nie atakuj.
oldboy- czy ja napisałem, że Elemental nie będzie rósł?
Napisałem, że prawdopodobnie mogą być chwilowe spadki i jeśli ktoś chce zrobić większe zakupy może poczekać.
Do gościa powyżej:
Jakim mojzeszem? Nie mieszaj na drugi raz leków z alkoholem.
Żyjesz w swoim dziwnym, zamkniętym świecie i nie przyjmujecie żadnych informacji z zewnątrz.
Ty już zniknąles ze świata ludzi normalnych.
Ty jednak mieszasz na 100% te tabletki z alkoholem.
Przeczytaj moją pierwszą wypowiedź ze zrozumieniem jeśli nie zrozumiesz czytaj do skutku.
Tam nic nie było o nakazie dla innych graczy sprzedania i odkupienia tylko o zrobieniu większych zakupów w niższej cenie.
Niezwykle irytujący z ciebie gosc.
Po to jest forum, żeby się wypowiadać.
A co jeśli nie masz racji i kurs poleci na 1,50? Przeprosisz moją osobę?
Nie odpowiedziałeś na moje pytanie. Jesli jestes taki pewny, ze kurs czeka tylko polnoc to zadeklaruj się, ze przeprosisz w razie spadkow.
Juz nie jestes taki kozak?
Spadków nie olejecie. Kurs i tak poleci bez waszego pisania :)
I gdzie maxymussie twoje super wzrosty i zbyt droga spółka?
Odpowiadaj za swoje słowa leszczyku długoterminowy.
Witam serdecznie na spółce. Kupiłem skromny pakiet 130 szt na próbę. Wziąłem pkc po 2,03 i mam nadzieję że nikomu nie prosiłem tym humoru. Spółka okiem amatora wygląda ciekawie...
Dnia 2020-04-03 o godz. 09:42 ~amento napisał(a): > kto tak sypie 27k po 1,2 na sprzedaży, teraz wiem po co była ta podbitka powyżej 2,2 pln
ten co miał gotówkęm podbił kurs, ,żeby sprzedać , stąd chwilowy 10 procentowy wzrost,, dali się nabrać i koniec, za dużo niewiadomych na optymizm jaki chwilowo się pojawił