• A tyle było obietnic ....:) Autor: ~Xyz [37.30.50.*]
    Jak wcześniej pisałem patrzmy realnie na sytuacje a nie przez różowe okulary .... I znowu zdziwienie ? Serio miały być MYLjony może wreszcie co niektórzy przestaną bredzić ....
  • Re: A tyle było obietnic ....:) Autor: staryznajomy [5.174.90.*]
    Czyje obietnice ?
    Cos w wycenie spolki, zyskach, wartościach księgowych sie zmieniło ?
    Masz czas na inqesrycje jak ja juz ponad rok czasu na Getin i kolejny moze byc i rok ?

Nie masz ? No to masz pecha. Ja dokupuje. A za miesiąc, kwartal czy rok moge sprzedac z kilkuset% zyskiem.
  • Re: A tyle było obietnic ....:) Autor: ~Xyz [37.30.50.*]
    Tylko żeby ci życia starczyło na te brednie i kłamstwa o zakupach i pseudo radości ....
  • Re: A tyle było obietnic ....:) Autor: staryznajomy [5.174.90.*]
    Tez wolałbym by bylo juz po 4 zl ale co zrobic. AF to nie gra spekulacyjna i pompowanie balonow jak n OZE w tydzien czy dwa. To dłuższy cykl.dochodzenia do wartosci ksiegowej o ile Idea Bank PL zacznie zarabiac normalne pieniadze a zagranica potwierdzi potencjal i wyniki.
  • Re: A tyle było obietnic ....:) Autor: ~Xyz [37.30.50.*]
    Najgorsze jest to że co trochę dobre wyniki dobre wieści itd... I co ? I jedno wielkie gówno....
  • Re: A tyle było obietnic ....:) Autor: ~narcos [188.146.55.*]
    Tutaj niestety nie ma instytucjonalnych i raczej nie bedzie dlatego kurs wygląda jak wygląda i uważam że lepiej nie będzie bo drobny akcjonariat nie pociagnie aż tak kursu a instytucjonalni nie wejdą juz wogóle.
  • Re: A tyle było obietnic ....:) Autor: rafcyk [5.173.32.*]
    Wejdą wejdą bo zawsze chciwość wygrywa :)
    Będą widzieli zysk to o wszystkim zapomną , tylko wtedy to już nikt żadnych akcji długo nie kupi albo już na całkiem innych poziomach :P
  • Re: A tyle było obietnic ....:) Autor: ~narcos [188.146.55.*]
    No właśnie dobrze napisałeś że wedle tego co się niby dzieje w Holdingu to idealny moment na wejście instytucjonalnych żeby wyjść pózniej z zyskiem ale niestety nie widac ich co może tylko świadczyć o tym że nie widzą tutaj interesu :(
[x]
GETIN 1,53% 0,50 2026-05-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.