Jak wcześniej pisałem patrzmy realnie na sytuacje a nie przez różowe okulary .... I znowu zdziwienie ? Serio miały być MYLjony może wreszcie co niektórzy przestaną bredzić ....
Czyje obietnice ?
Cos w wycenie spolki, zyskach, wartościach księgowych sie zmieniło ?
Masz czas na inqesrycje jak ja juz ponad rok czasu na Getin i kolejny moze byc i rok ?
Nie masz ? No to masz pecha. Ja dokupuje. A za miesiąc, kwartal czy rok moge sprzedac z kilkuset% zyskiem.
Tez wolałbym by bylo juz po 4 zl ale co zrobic. AF to nie gra spekulacyjna i pompowanie balonow jak n OZE w tydzien czy dwa. To dłuższy cykl.dochodzenia do wartosci ksiegowej o ile Idea Bank PL zacznie zarabiac normalne pieniadze a zagranica potwierdzi potencjal i wyniki.
Tutaj niestety nie ma instytucjonalnych i raczej nie bedzie dlatego kurs wygląda jak wygląda i uważam że lepiej nie będzie bo drobny akcjonariat nie pociagnie aż tak kursu a instytucjonalni nie wejdą juz wogóle.
Wejdą wejdą bo zawsze chciwość wygrywa :)
Będą widzieli zysk to o wszystkim zapomną , tylko wtedy to już nikt żadnych akcji długo nie kupi albo już na całkiem innych poziomach :P
No właśnie dobrze napisałeś że wedle tego co się niby dzieje w Holdingu to idealny moment na wejście instytucjonalnych żeby wyjść pózniej z zyskiem ale niestety nie widac ich co może tylko świadczyć o tym że nie widzą tutaj interesu :(