Pamietam czasy jak kurs był w okolicach 0,40 - FDG dopiero wszedł w tematy gier, premierę miał swój pierwszy tytuł...mega wzrosty z 0,15 do 0,40... później zaczął się zjazd...opóźnione raporty, fixy, słaba komunikacja lub jej brak z developerami gier/inwestorami, afery w mediach społecznościowych z Prezesem. Kompletny koszmar. Zmiany zaczęły się od nowego Prezesa spółki, który faktycznie zaangażował się w propagowanie FDG w pozytywnym świetle, nawiązywanie współpracy np. z QG i portowaniem gier na NS. Na dzień dzisiejszy Spółka jest na zupełnie innym poziomie biznesowym, niż była ponad rok temu gdy kurs był w okolicach 0,40 . Potencjał jest ogromny, jeżeli zaplanowane gry chwycą - a są to ciekawe tytuły - to może być tu gorąco. Pozdrawiam cierpliwych !
Dzisiejszy artykuł z money.pl No Gravity Games szacuje przychody z 14 gier z planu wydawniczego głównie w I kw. 2020 na łącznie 2,28 mln zł netto, wynika z komunikatu spółki. W roku 2020 firma ma być w stanie generować istotne nadwyżki finansowe.
Jac, niesamowity zbieg okoliczności, bo właśnie miałem zadać pytanie, czy ktoś mógłby wytłumaczyć krótko co działo się z kursem rok temu. Wartość na wykresie i tempo wzrostu podobne, ale sytuacja fundamentalne inna, jak napisałeś. Dzięki za merytoryczny wątek. Miło Cię tu widzieć, kojarzę z innych spółek. Pozdrawiam wszystkich zrównoważonych, cierpliwych, normalnych akcjonariuszy. :)
Gdzie ty chcesz jechac ? Przy 22 gr gdzies pojechalismy ? Pytam, bo ja mialem juz wtedy akcje i Ty pewnie tez. Ja mam a Ty sprzedales. Wtedy tez ktos taki byl, sprzedal i polecial na 4 MASS, bo tak myslal jak Ty. Podpatrz jak pozniej tu wrocil , to troszke i siebie zobaczysz ? Zasieg tutaj bedzie wyzszy, niz historyczne maxyma, i to wszyscy o tym wiedza. Ile ? Zobaczymy niebawem, Powodzenia !
Dnia 2020-01-27 o godz. 19:42 ~Jac napisał(a): > Pamietam czasy jak kurs był w okolicach 0,40 - FDG dopiero wszedł w tematy gier, premierę miał swój pierwszy tytuł...mega wzrosty z 0,15 do 0,40... później zaczął się zjazd...opóźnione raporty, fixy, słaba komunikacja lub jej brak z developerami gier/inwestorami, afery w mediach społecznościowych z Prezesem. Kompletny koszmar. Zmiany zaczęły się od nowego Prezesa spółki, który faktycznie zaangażował się w propagowanie FDG w pozytywnym świetle, nawiązywanie współpracy np. z QG i portowaniem gier na NS. Na dzień dzisiejszy Spółka jest na zupełnie innym poziomie biznesowym, niż była ponad rok temu gdy kurs był w okolicach 0,40 . Potencjał jest ogromny, jeżeli zaplanowane gry chwycą - a są to ciekawe tytuły - to może być tu gorąco. Pozdrawiam cierpliwych !
WSZYSTKO SPOKO TYLKO NIE DZIEŃ DZISIEJSZY... dzisiaj to dzisiaj. ehhh