• Ulga IP Box Autor: ~Cinek [83.8.116.*]
    CDP skorzysta z ulgi IP Box (5% dochodowego), ciekawe czy Pli też może skorzystać z tej ulgi na np rozwój silnika graficznego, podobno sporo zainwestowali w tę technologię, więc taka ulga podatkowa mogłaby jeszcze bardziej poprawić wyniki za 2019.
  • Re: Ulga IP Box Autor: ~Mebel [78.131.236.*]
    Już tyle o to pytałem, że teraz myślę, że nie planują zysków więc to nie ważne.
  • Re: Ulga IP Box Autor: ~fanpli [89.64.16.*]
    ''Już tyle o to pytałem, że teraz myślę, że nie planują zysków więc to nie ważne.''
    jestem pewny, że jednak planują zyski!
    to jest ważne
    udoskonalają swój unreal engine i niewykluczone, że z tego powodu, może uda im się skorzystać z ip box
    co prawda silnik czasu rzeczywistego nie oni wymyślili, ale autorsko go jakoś tak przerabiają, aby efekty były dużo lepsze, a przynajmniej nie gorsze niż w tradycyjnej , bardziej czasochłonnej metodzie
    sytuacja może przypominać tę z ich segmentu broadcast: niby technologia vizrt, czyli te wirtalne bajery na antenie, nie jest ich bo pochodzi z izraela, ale całe know how jak to zastosować i dać swój ''pierwiastek''artystyczno- kreatywny to już wyłącznie zależy od personelu pli za to odpowiedzialnego
    oba segmenty biznesowe mają przed sobą dużą przyszłość...hehhe i ta cała zawierucha z epidemią może tylko in plus wpłynąć na ich działalność, w końcu nie muszą nawet wychodzić ze swoich bunkrów komputerowych i z sieci...
    a, poważniej, to z powodu koronawirusu ich biznes nie ucierpi
[x]
PLATIGE 0,00% 11,50 2025-10-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.