a teraz codziennie niskie ceny :) masakra 2 lata siedzę tutaj i już 4 raz taki numer że rośnie i sp...… w dół z takim samym impetem. Jutro podbiją o 1% i znowu zjazd stary numer.
no proszę , przestań. Nie rozumiem dlaczego ona tak mocno spada, może coś wyskoczy zaraz. Dzisiaj puszczam to póki mam jakiś zysk który starczy na waciki, ale nie będę czekal jak zwykle, że z dużego zysku po spadkach byłem na dużym minusie. Dziękuję za takie akcje.
dokładnie, a na giełdzie zarabiają cwaniaki którzy skubią nas malutkich z kaski i cieszą się, że nas wyfredzili. Dlatego czas skończyć póki nie jestem na minusie.
bin - jak nie pokonało oporu to było pewne że zaczną ramię rysować. Pytanie tylko czy to co teraz się dzieje jest to techniczną zrzutką czy coś innego za tym siedzi. No ale tak po prawdzie ten wzrost po lakonicznej informacji o ugodzie był ewidentnie nieuzasadniony.
no info to już teoretycznie miało być ze 2 miechy do tyłu. I właśnie to jest najbardziej irytujące- każdy sobie przecież zdaje sprawę z ryzyka opóźnień ale każdy też liczy na jakieś info aktualizujące -oczywiście oficjalne a nie na maila.
A co mnie mabion obchodzi, tam niekompetencja wychodzi. Wnioski już lata temu miały być złożone, a oni się dopiero teraz pytają FDA czy odbiorą pocztę jak wyślą z mabionu przesyłkę ehhh