• Wyniki skupu Autor: ~robertot [83.7.205.*]
    Jak sądzicie, w piątek opublikują wyniki skupu? Ile akcji udało się wg Was kupić? Ja obstawiam max 200 tysięcy akcji, przy założeniu, że nie odpowiedział B., ani nikt bezpośrednio związany ze spółką.
  • Re: Wyniki skupu Autor: ~Gallileo [83.6.122.*]
    Mysle ze opublikują. Po to zrobili rozliczenie transakcji po 6 dniach w czwartek, a nie po 7, zeby opublikowac wyniki w piatek. Ja obstawiam ze B. jednak odpowie iloscią 200-500k. Oczywiście dla pozorow, bo nie dlatego ze uwaza ze to atrakcyjna cena, a ogolnie skup skonczy się wynikiem 600-800k. A jesli tak to bedzie trzecia tura po 1,60-1,80 gdzies w marcu. No ale to jest jedynie moja spekulacja, pospekulowac zawsze mozemy, a jak faktycznie bedzie czas pokaze
  • Re: Wyniki skupu Autor: ~Oxfordczyk [89.66.179.*]
    Wg mnie to kupili ile chcieli. Duża część to była seria H. Będę mile zaskoczony jeśli nie kupią wszystkiego.
  • Re: Wyniki skupu Autor: ~robertot [5.184.87.*]
    Dzisiaj spory obrót jak na Wikanę. Czyżby ktoś już dzisiaj wiedział, że będzie kolejna edycja skupu za jakieś dajmy na to 1,8 PLN?
  • Re: Wyniki skupu Autor: ~Gallileo [188.147.98.*]
    trudno powiedzieć, moze po prostu ktos odpowiedzial i postanowil odkupic taniej, bardziej bym na to stawial
  • Re: Wyniki skupu Autor: ~Gallileo [37.30.19.*]
    ... z drugiej strony na chwilę obecną byłoby to dość ryzykowne posunięcie, bo przecież transakcja jeszcze nie została rozliczona (stanie się to jutro) i tak naprawdę niewiadomo czy i jaka będzie redukcja, tak więc dzisiejsze zakupy bylyby opatrzone ryzykiem zaangażowania większego kapitału w spółkę niż przed skupem
  • Re: Wyniki skupu Autor: ~okon77 [178.36.194.*]
    Nie skupili skupi wszystkich akcji. Wszystkie zastawione akcje ściągnęli mi z rachunku. Teraz trzeba czekać na komunikat ile udało się skupić.
[x]
WIKANA 0,00% 7,70 2026-05-08 09:08:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.