• Atak... Autor: ~Hattrick_Organizer9 [89.64.52.*]
    Był zapowiedziany atak na 6 zł, ale został uprzedzony atakiem hołoty. Na NC stało się to chyba już niestety normą !!!
  • Re: Atak... Autor: ~michlesz [37.47.111.*]
    Nie przy pierwszym podejściu. Czemu nikt się nie dołączył aby zaatakować 6. Teraz jak się cofło wszyscy drą ry..a Na fixie były tylko 4 zlecenia moje przy 6. Tyle mądrale
  • Re: Atak... Autor: ~Taaa [37.47.189.*]
    Bo ty naganiaczu sprzedawales
    Jesteście leszcze. Trzeba było się dołączyć a nie skamleć bo 50 zł z rachunku ubyło. Porażka jacy tu ludzie przychodzą. Jak będzie okazja znowu
    sprzedam wtedy kiedy uznam to za stosowne. Leszcz taki jest. Ma pretensje do całego świata bo kurs nie idzie w kierunku jaki by chciał. Sprzedaje na dołkach
  • Re: Atak... Autor: ~un [5.173.244.*]
    Dokładnie, skomla dzieciaczki bo mają 200zl na minusie.
    Ja już nie wiem jak z tymi ludźmi rozmawiać. Chyba nie będę już na c pisał na Tesgasie są inne spółki
    Dokładnie, wypad stąd naganiaczu spekulancie
    Spekulacja jest naturalnym sposobem zarabiania pieniędzy. Musisz trochę wiedzy posiąść. Nigdy nikogo nie obrażaj bo to nieładnie. Interesuje mnie teraz kupno. Poczekam jeszcze trochę i skupię od niespokojnych mających pretensje do całego świata. Tak właśnie to działa. Nie daj się, trzymaj walor, nie oddaj. Głowa do góry i bez bluzgania.. W poniedziałek sprawdzę czy tu jesteś
  • Re: Atak... Autor: ~un [83.2.50.*]
    Jeżeli twoje decyzję inwestycyjne opierają się w 100% na opiniach forumowiczów bankier.pl i nie szukasz drugiej trzeciej czwartek opinii to małpko wracaj skakać po chustawkach przestań topic te grosze...
    Człowieku zrozum że inną była sytuacja tydzień temu a teraz jest inna. Fundusz stał z batonami a chętnych po 6 nie było. Czy to ja się wysyłałem czy fundusz to wszystko jedno. Kurs i tak by spadł bo nie było paliwa.
    Leszczem może być każdym ja też nim kiedyś byłem
    Fund i tak by zdołował kurs bo miał tego trochę. Przedszkole
  • Re: Atak... Autor: ~Taaa [62.69.247.*]
    Fund nie naganial na 12 zeta jak najęty
    No tym tekstem żeś się określił frajerze, naiwniaku, slaby człowieczku.
    A jak tak słuchasz innych, którzy mówią co masz robić marionetko to dlaczego nie sprzedałeś jak naganiali na spadki bo lukę na 4.6 trzeba domknac? Bo jesteś pazernym kmiotkiem a teraz płakać zostało zamiast wziasc się w garść i jakiś plan mieć... cebulą ci jedzie z uszu.
    Nie ma się co bluzgać. GPW to nie Przedszkole zagrożenia i chętnych do zabrania pieniędzy jest wielu. Trzeba mieć tą świadomość gdy się zaczyna przygodę z GPW
    Bluzgać jeszcze nie zacząłem, rzadko się odzywam na forum, czytam to, można się ciekawych rzeczy dowiedzieć i obrać strategie ale niestety wartościowego kontentu jest 20% reszta to sciek, który niestety też trzeba przeczytać bo nie raz dobre wnioski pod strategie obrałem ale ten typek Taaa to jest przesada, gość popłynął i szuka winnych i to na poważnie.
    Wiesz mieliśmy w horyzoncie nawet 15 zł. Wkońcu to spółka FV. Funduszów jest za dużo. Akurat tutaj niski free float nie jest dobry. Spółka będzie rosła tyle ile pokaże wyników nic więcej. Fundy nie pozwolą na pompę. Tego nie wiedzieliśmy tydzień temu, teraz już jest wiadomo. Spółka jest niezła. Potencjał jest. Tylko zysk musi być wyższy na 1 akcję. Liczę 70/30 że tak bedzie
    Masz problemy z czytaniem? Pisałem że kręcę kółka. Brzydzę się naganiacza typu michleszyk i będę cały czas przypominał co to za mendziocha
    Haha. Dobre. Wróci kurs na swoje i mnie wtedy polubisz. Haha
    Idę wypocząć . Dobranoc wszystkim
    Panika i euforia, krecisz kółka to korzystaj, nie marudź, pojedziemy wyżej jak cała FV a jak wam emocje dają w kość to polecam 100 pompek.
  • Re: Atak... Autor: ~rtomala [185.22.143.*]
    czytam czytam i mam 1 pytanie

gdzie sa te osoby co o kurnikach itp pisały

zeby nie było to jest po złości
  • Re: Atak... Autor: ~Andi [185.44.218.*]
    Spolka jest dobra i bedzie rosnac trzeba byc cierpliwym
  • Re: Atak... Autor: ~Zbik07 [31.60.59.*]
    Jw. Tu będzie 30 do czerwca głupcy tego tylko nie widzą
    Rozpoczęcie budowy Baltic Pipe Tesgas góra a wy piszecie takie bzdury spółki z nic rosną po 10099% myśleć
    Normalna korekta
    Michlesz z Tobą można popisać mam 15,6 k i jestem spokojny będą brać po 30 i zarobią cierpliwość
  • Re: Atak... Autor: ~Taaa [62.69.247.*]
    Klakier naganiacza Michlesz się znalazł. Tfu
    Ja nie miałem akcji, jedynie spekuluję. Czyli tak jak ty. Ale nie opowiadam bajek o odpałach. Brzydze sie takimi naganiaczami jak ty.
  • Re: Atak... Autor: ~dracos [83.27.214.*]
    michlesz, skończ waść, wstydu oszczędź. Zachowujesz się jak narcyz, prowokujesz i patrzysz z góry nazywając innych leszczami. Swoją obecnością tutaj tylko się kompromitujesz i robisz sobie wrogów
    Dracos. Ja wiem w czym jest rzecz. Ale to nie jest do końca moja wina. Za pewne rzeczy przeprosiłem. Jednak można było wiele rzeczy zobaczyć a nie lamentować po fakcie. Tych co pisali wspaniałe rzeczy o Tesgasie było więcej..Spółka ma potencjał i wejdę w nią. Wiem że ludzie mi zawierzyli. Fundusz zaskoczył nas wszystkich. Życie
    Taaa z Tobą jest coś nie tak. Pretensje przynajmniej do 10 osób musisz mieć - nie tylko do mnie. Wszyscy wpadli w euforię.
    12 zł będzie ale to potrwa.
  • Re: Atak... Autor: ~martin [193.19.165.*]
    Michlesz..? Wejdziesz po 7..? Fundusz to ludzie..i też popełniają błędy..! Po weekendzie szybki atak na szczyty i kontynuacja trendu rosnącego..!
    Musicie się uspokoić. Zaskoczył nas fundusz. Uważam ale to jest moje prywatne zdanie. Że fundusz będzie chciał jeszcze coś spieniężyć ale na wyższych poziomach niż 6 po korekcie.Tak może robić gdy będą go podbierać. Czy to jest ubieranie trudno powiedzieć. Nie wiemy po co sprzedają. Fundusze lubią łapać wróbelki. Moje zdanie jest takie że walor trzeba mieć w portfelu ale też nie przesadzać z zawartością procentową tego walora.
    Mojej determinacji nie będzie jak będą walić z ukrytego na niższych poziomach niż 6. Macie odemnie cynk.
[x]
TESGAS -1,13% 2,62 2025-10-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.