Nie przy pierwszym podejściu. Czemu nikt się nie dołączył aby zaatakować 6. Teraz jak się cofło wszyscy drą ry..a Na fixie były tylko 4 zlecenia moje przy 6. Tyle mądrale
Jesteście leszcze. Trzeba było się dołączyć a nie skamleć bo 50 zł z rachunku ubyło. Porażka jacy tu ludzie przychodzą. Jak będzie okazja znowu
sprzedam wtedy kiedy uznam to za stosowne. Leszcz taki jest. Ma pretensje do całego świata bo kurs nie idzie w kierunku jaki by chciał. Sprzedaje na dołkach
Spekulacja jest naturalnym sposobem zarabiania pieniędzy. Musisz trochę wiedzy posiąść. Nigdy nikogo nie obrażaj bo to nieładnie. Interesuje mnie teraz kupno. Poczekam jeszcze trochę i skupię od niespokojnych mających pretensje do całego świata. Tak właśnie to działa. Nie daj się, trzymaj walor, nie oddaj. Głowa do góry i bez bluzgania.. W poniedziałek sprawdzę czy tu jesteś
Jeżeli twoje decyzję inwestycyjne opierają się w 100% na opiniach forumowiczów bankier.pl i nie szukasz drugiej trzeciej czwartek opinii to małpko wracaj skakać po chustawkach przestań topic te grosze...
Człowieku zrozum że inną była sytuacja tydzień temu a teraz jest inna. Fundusz stał z batonami a chętnych po 6 nie było. Czy to ja się wysyłałem czy fundusz to wszystko jedno. Kurs i tak by spadł bo nie było paliwa.
Leszczem może być każdym ja też nim kiedyś byłem
A jak tak słuchasz innych, którzy mówią co masz robić marionetko to dlaczego nie sprzedałeś jak naganiali na spadki bo lukę na 4.6 trzeba domknac? Bo jesteś pazernym kmiotkiem a teraz płakać zostało zamiast wziasc się w garść i jakiś plan mieć... cebulą ci jedzie z uszu.
Nie ma się co bluzgać. GPW to nie Przedszkole zagrożenia i chętnych do zabrania pieniędzy jest wielu. Trzeba mieć tą świadomość gdy się zaczyna przygodę z GPW
Bluzgać jeszcze nie zacząłem, rzadko się odzywam na forum, czytam to, można się ciekawych rzeczy dowiedzieć i obrać strategie ale niestety wartościowego kontentu jest 20% reszta to sciek, który niestety też trzeba przeczytać bo nie raz dobre wnioski pod strategie obrałem ale ten typek Taaa to jest przesada, gość popłynął i szuka winnych i to na poważnie.
Wiesz mieliśmy w horyzoncie nawet 15 zł. Wkońcu to spółka FV. Funduszów jest za dużo. Akurat tutaj niski free float nie jest dobry. Spółka będzie rosła tyle ile pokaże wyników nic więcej. Fundy nie pozwolą na pompę. Tego nie wiedzieliśmy tydzień temu, teraz już jest wiadomo. Spółka jest niezła. Potencjał jest. Tylko zysk musi być wyższy na 1 akcję. Liczę 70/30 że tak bedzie
michlesz, skończ waść, wstydu oszczędź. Zachowujesz się jak narcyz, prowokujesz i patrzysz z góry nazywając innych leszczami. Swoją obecnością tutaj tylko się kompromitujesz i robisz sobie wrogów
Dracos. Ja wiem w czym jest rzecz. Ale to nie jest do końca moja wina. Za pewne rzeczy przeprosiłem. Jednak można było wiele rzeczy zobaczyć a nie lamentować po fakcie. Tych co pisali wspaniałe rzeczy o Tesgasie było więcej..Spółka ma potencjał i wejdę w nią. Wiem że ludzie mi zawierzyli. Fundusz zaskoczył nas wszystkich. Życie
Musicie się uspokoić. Zaskoczył nas fundusz. Uważam ale to jest moje prywatne zdanie. Że fundusz będzie chciał jeszcze coś spieniężyć ale na wyższych poziomach niż 6 po korekcie.Tak może robić gdy będą go podbierać. Czy to jest ubieranie trudno powiedzieć. Nie wiemy po co sprzedają. Fundusze lubią łapać wróbelki. Moje zdanie jest takie że walor trzeba mieć w portfelu ale też nie przesadzać z zawartością procentową tego walora.