Historia T-BULL, tj. debiutu, notowań, wywiadów z "zarządem", prognoz kilkudziesięciomilionowych prognoz zysku, komunikatów espi oraz faktycznych dokonań Zwolińskiego i Fijałkowskiego jest ogólnie dostępna - zachęcam do lektury.
to zależy od spojrzenia : interwał miesięczny - bezdyskusyjnie trend spadkowy interwał tygodniowy - dobicie w trendzie spadkowym (w mojej ocenie ulegnie zmianie jeśli przejdzie 28 zł - świeca tygodniowa zamknie się ponad ) interwał dzienny - korekta w trendzie wzrostowym (zmiana na trend spadkowy jeśli świeca dzienna zamknie się poniżej 11,90) interwał godzinowy - korekta w trendzie wzrostowym (zimna na trend spadkowy jeśli świeca godzinowa zamknie się poniżej 15 zł)
Myślę, że nie ma nad czym ty myśleć, bo "fakty" Zwolińskiego i Fijałkowskego ogólnie są znane. Z 215 na 11, a non stop w tle "zarząd" i prognozy kilkudziesięciu milionów PLN zysku roczne! Przecież tu nie ma próżni!! Akcjonariusze notorycznie są oszukiwani i tracą zainwestowany kapitał!!!
Dzięki za te opisy analizy technicznej , coś czytałem o tym w książkach
Liczę że skoro była kiedyś emisja po 60 zł to ,, rynek zrobi wiele by tam wrócić ,, ale to marzenia ,,
Dzieki
dlatego był taki tytuł wątku analizy "Tygodniowy - odbicie" bo nawet do tych zakładanych 22,40 na interwale tygodniowym to nadal będzie tylko odbicie :) :)