Dami jak chcesz zarobić, wskakuj z powrotem na Forte. W Słoniu wszystko się prostuje, firma po wstrzymaniu budowy kolejnej fabryki nabiera klarowności. Zarząd niezmiennie ten sam, koncentruje się na poprawie rentowności i zaczyna im to wychodzić. Poza tym trochę mi brakuje Twojej teorii na forum Forte.
Niewykluczone lecz póki co jestem tu.
U Ciebie jest nieporównywalnie lepsza komunikacja głównego z pozostałymi u nas zero.Mała alegoria - można nas porównać do podkładu na torowisku , po którym leci pociąg tylko nie wiadomo dokąd. Ale??...no właśnie, nie chcę się powtarzać bo już mówiłem na Twoim forum a niegdyś naszym. Zobaczymy co przyniesie przyszłość.
akurat płynnośc jest jak na Novite dośc wysoka. juz 9k w tym roku .jak na to tempo to ponad 100k rocznie a jest wszystkiego 200k . Jesli p. Jadzia wyjdzie/ wyszła to zostało/zostanie 130k za 5,5 mln pln .
Spółka dobra dla Tebesy i Piczaka. Zarząd - Żydzi zawsze sobie poradzą. Pytanie co zrobią z tymi niecałymi 10% które pozostały w obiegu. Drobni raczej trzymają się z dala od takich spółek, może Piczak będzie chciał zwiększyć swój udział. Dla właścicieli mało korzystne byłoby, gdyby akcje poszły mocno w górę. Wykup byłby droższy. Tutaj rzeczywiście trza być cierpliwym.
Zarząd jest polski . Przynajmniej ci co pracują w firmie i biora pieniądze. Rada Nadzorcza pracuje za darmo z wyjątkiem Piczaka który dostaje hajs ale to sa grosze. Wspólnych interesów z firmą z Izraela praktycznie nie ma. Mineły juz 3 lata i współpraca się nie zazębia. Poszła inwestycja Pozycja firmy w włókninach jest teraz silniejsza , a moce produkcyjne 4 krotnie większe .