Brak słów czy ty masz twarz ????? Bez paniki będzie i musi być dobrze , a ty po co tu ? gawędziarzu i potem spitolrz ,bo które tam..... pani dziękujemy
Popatrz na świece 10 letnią i na obroty największe w historii spółki. To że fund coś tam sprzedał jeszcze nic nie znaczy.
Raport za 4 kw. tu będzie odpowiedź czy zysk operacyjny i na 1 akcję wzrośnie. 70/30 stawiam że wzrośnie.
nie robię kółek, gdyż mnie to nudzi. Zarabiam na spółce, sprzedaję i idę gdzie indziej. Jestem już na takim etapie życia i poziomie materialnym, że robię, co lubię.
Nie będę tu pisał o 12, 15 czy iluś tam złotych.
Lubię realizować jednak konkretny zysk. I tego się trzymajmy...
Mam nowa strategię nie będę już wchodził mocno w małe spółki. Robi się nieopotrzebne zamieszanie. Razkładam powoli kapitał na ok. 50 spółek w horyzoncie 10 letnim, kapitał będzie lokowany co miesiąc w wybrane spółki.
Dnia 2020-01-25 o godz. 12:52 ~oldboy napisał(a): > ja nie jestem omnibusem, skupiam się jedynie na kilku w tym samym czasie. Ale ja to robię dla przyjemności...
A potem dla przyjemności trolujesz wątki spółek które sprzedałeś.
Dnia 2020-01-25 o godz. 12:50 ~michlesz napisał(a): > wiesz kupowanie wielu spółek też nieraz nie jest za dobre. > nie da się inaczej w moim przypadku
To trochę roboty cię czeka. Składanie zleceń, analizowanie swoją drogą. Ale pisanie na 50 wątkach na bankierze o odpale 300% tego co się akurat kupiło to kawał ciężkiej roboty. Może zatrudnisz kogoś do naganiania? oldboy jest w tym dobry.
A nie wydaje sie wam, ze fundy razem ze spoka moga planowac IPO Piternu? Ciekawe jaki to moze miec wpływ na wycene. Za zarobiona kasa Pitern moglby konsolidowac rozproszony sektor.