Jeżeli chcecie zarobić to anulujcie te głupie zlecenia PKC, bo nigdy się nie otworzy. Jak zacznie się handel to kupicie. Papier da zarobić, ale musi się otwierać handel. W dłuższej perspektywie czy kupicie za 5 czy za 8 nie będzie miało dużego znaczenia. Kierunek 100 moim zdaniem jest do osiągnięcia tutaj. Dziki pozdrawia.
To sprawa animatora. Niech ruszy 4 litery za to mu płacą. Nie ma tu frajerów. Sam zdejmij. W poniedziałek dam 2000 pkc. Ja mam czas poczekam aż komuś zmięknie rura.
Ja nie mam żadnych zleceń, nie jestem idiotą i widzę co się dzieje. A ty nie dasz żadnych zleceń, bo nie masz kasy nawet na 500 akcji. Tak sądzę.
Dziki pozdrawia.
Nie mam zleceń, bo już kupiłem jakiś czas temu. Tak jak wcześniej pisałem. Nie kupisz nawet 500. Obecnie pić jest na 1430 akcji.
Dla mnie może się kisić choć lepiej żeby się otwierało i wywalało widły codziennie. A tak marsz na 100 się opuźnia. Ty na to na pewno nie masz wpływu, bo akcji i pieniędzy nie posiadasz. Szkoda mojego czasu na Ciebie, więc uprzejmie informuję, że nie będę już reagował na twoje wypociny. Jak napiszesz coś sensownego i merytorycznego to możemy dyskutować.
Dziki pozdrawia akcjonariuszy.
Dnia 2020-01-27 o godz. 21:35 ~Wolf_of_NC napisał(a): > Da sie. Spokojnie daj PKC w koncu ktos sprzeda. Najwyzej poczekamy 1 miesiac. Ale co to znaczy w stosunku do wiecznosci ;-)
Może zajmij się jakąś inną spółką, której akcje faktycznie posiadasz i nie zaśmiecaj forum z łaski swojej
Bo co mi zrobisz? Będę stał pkc. Chyba wolno? Ubaw na tym forum. Manipulują kursem. Każą ściągać zlecenia. Oj bo pójdzie donos do KNF na takich manipulatorow
Dnia 2020-01-27 o godz. 22:24 ~Wolf-of-NC napisał(a): > Bo co mi zrobisz? Będę stał pkc. Chyba wolno? Ubaw na tym forum. Manipulują kursem. Każą ściągać zlecenia. Oj bo pójdzie donos do KNF na takich manipulatorow
A składaj se te donosy nawet do Pana prezesa. Jak ci ma to ulżyć chłopie to proszę bardzo. Tylko od razu ci mogę zagwarantować że tym donosem lepiej się będzie podetrzeć. Przynajmniej na papierze zaoszczędzisz. Pozdrawiam pysiu
Dziecko do lekcji, bo jutro szkoła.
Wiesz w ogóle czym zajmuje się knf. Znasz w ogóle rozwinięcie tego skrótu? Jeden forumowicz już ci dobrze odpisał składaj sobie co chcesz, ale lepiej zostań przy składaniu lego. Moje rady mają na celu umożliwienie zarobku wszystkim akcjonariuszom. Dałem kilka zleceń sprzedaży, bo próbowałem bujnąć handel, ale popyt jest za duży. Uprzejmie informuję, że więcej nie będę odpowiadał na twoje wypociny, bo szkoda mi czasu.
Dziki pozdrawia akcjonariuszy i życzę zysków.