Za wklady "nie pieniezne" haha
No i co z tego ze emisja byla po 5 zl ? Z 5 zl spadlo ponizej 1 zl.
Oni pewnie tak jak na BIOMASS w zamian za hakies wzajemne rozliczenia a cena akcji bez zmiam.
W stylu "zrobie panu usluge x wyceniam ja na y i w zamian za usluge dostajesz pan akcje serii ..."
PS pytanie ile oni tych usług tam robili miedzy soba haha
nieruchomości wejdą w korektę i ta cała spółka zacznie się chwiać , to teatr jednego aktora , ktory tylko lawiruje i przerzuca środki. Majątek wyceniony w " cenach rynkowych" kiedy tak istotnie zmienił swoją wartość? Rok temu? Pomyslal ktos dlaczego crowdfudnig? Bo bank nie da kasy w kredycie? Bo z obligów ciężko? Emisja akcji nie siadła? Dług jest spoko jak jest dobrze obsługiwany, rolowanie w nieskończoność się skończy jak rynek mieszkań powie pass. A na razie niech pomują jak u parówy.
Ciszewski buja co? smieci? ten czlowiem ma taka glowe ze klekajcie narody a jezeli uwazasz ze buja "smieci" to tego smiecia rozbuja tak ze zaraz bedziesz mial tu 5 pln, ale wtedy i tak bedziesz marudzic ze to chwilowe (ale tuz po tym jak sprzedaz akcje z wlasnego portfela i tylko po to zeby sie wkupic w tego smiecia jeszcze raz na nizszym poziomie)
Mądrzejsi? Skoro wchodzi January to co miałbym niby zrobić mądrzejszego od niego? Mam akcje na plusie, mnie się zgadza i będzie się zgadzać do póki January na pokładzie. Idzie w górę a Wy szukacie problemów. To sprzedajecie i przestańcie się męczyc, akurat górka więc macie okazję
Kolego nie do Ciebie był ten mój wpis, chodzi mi p to że Ciszewski wchdzi w spółkę z hak widać jest robiona emisja jak by pod niego A paru gości z forum hejtuje wszystko i twardzi, że to śmieć i w ogóle niby wszedł w spółkę żeby coś " bujnac" . Ręce opadają jak się to czyta... czy Wy myślicie,że Ciszewski jest to człowiek z ulicy? Musi widzieć tutaj jakiś biznes,że się pojawił A Wy jak nie macie kasy żeby kupić akcji i być częścią tego plany to chociaż nie wprowadzajcie w błąd forumowiczów
I tak będzie
Radzę zwrócić uwagę ze Kamienice maja ponad 60% Hornigold
Spółka która generuje fajne zyski i zapomniana
Po przebiciu 30 gr droga na 1-2 zł otwarta