Obserwuje dzisiejsza sesje cały dzień.Dzisiaj dało się zauważyć pewne specyficzne zachowania dotyczące wystawiania zleceń.Nam pewne przypuszczenia i zobaczymy czy do końca sesji się one potwierdza.Jezeli tak to widzę duże wzrosty przed tym walorem
Obserwując tylko ostatnia godzinę sesji można wyciągnąć fałszywe wnioski jeżeli chodzi o zachowanie kursu w najbliższej przyszłości ponieważ mieszają się zlecenia na które warto stawiać uwagę ze zleceniami jednorazowymi Konco-Sesyjnymi.O wszystkim poinformuje po końcu sesji.
Wniosek tak jak obiecałem.Kurs zaniżany małymi pakietami na sprzedaż dzisiaj królowała cyfra 61.Poza naturalnymi małymi pakietami sprzedaży na spółce zdarza się ktoś kto siedzi na ukrytej sprzedaży ale raczej z nieistotnym wkładem.Kurs od 2-3 dni systematycznie pnie się w górę na małych obrotach nie przyciągając większego zainteresowania leszczy.Po ciut większym procesie zasysania akcji i wyniesienia kursu na mały plus dłuższa przerwa w celu uzbierania się akcji i ponownego zassania(wyglada na zbieranie).Poziomy 1,6 przy obecnej polityce kupowania akcji w następnym tygodniu powinny zostać przebite przez innych uczestników rynku którzy zauważa zbieranie przez większy podmiot.Jednym słowem UKLEPYWANIE DNA.Pakiet 30 tysięczny który pojawił na końcu sesji należy do plochliwego akcjonariusza który już wczoraj przez kilka sekund miał wystawionego go na sprzedaż ale szybko uciekł orientując co się dzieje.Jednym słowem próbuje wstrzelić się nim w górkę i nie jest żadnym znaczącym graczem.Wniosek następujący:UKLEPYWANIE DNA.
Od dołka jestes5-6 groszy czyli można powiedzieć ze uklepywanie dna.W poniedziałek może jeszcze się załapiesz na uklepywanie dna bo powyżej 1,6 już nie będzie uklepywania dna a ten co to skupuje na poziomach 1,5x nie robi tego po to żeby wyjść po 1,6x
Rrr PRO HAHAHA OBSERWUJE I WYDA ORZECZENIE PO SESJI HAHAHA ŻAŁOSNE TO DO BÓLU :) tak tak i wszyscy czekają aż wyrocznia przemówi .... rrr może tak najpierw z łebka w ścianę na otrzeźwienie ?
Nie wiem jak wszyscy i czy ktokolwiek czeka, ale cieszę się, że ktoś ma rozsądny ogląd sytuacji i potrafi się nim podzielić z innymi, szczególnie, że mam podobny :-))
Na początek proponuje wnikliwą psychoanalizę u terapeuty :) taki ZNAFCÓW były już tu tabuny tak wiec nie jesteś pionierem w oprawieniu głupot ale trzeba ci oddać dzielnie ich gonisz :) praw dalej swoje ANALYZY ANALYTYKU :)
Nie dyskutuj leszczu bez wiedzy akcji i środków ze znawca rynku.Kilka dni temu ty i podobni tobie pisali głupoty na temat spółki a ja mówiłem uklepywanie dnia i pisałem o tym wielokrotnie.Jakbys znał się trochę na giełdzie miał odwagę i najważniejsze pieniądze wszedł byś kiedy pisałem i już liczył byś małe zyski ale ludzie twego pokroju potrafią wprowadzać tylko zamęt i bałagan.UKLEPYWANIE DNA wyraźnie pokazują to wskaźniki o których ty nie masz pojęcia.
Człowieku SKOŃCZONE DNO szybko ci wyjaśnię ..... Twoja teza wypowiadana tak długo aż się ruszy jest żadną wiedzą ... A jak skoczyło kilka poczeka to teraz pajacu się rozpisuje hasłami A NIE MÓWIŁEM żałosne to I infantylne .... Zostało ci tylko komentowanie tego co się dzieje o udawanie ZNAFCY FRAJERA.... Przepraszam frajera nie udajesz po prostu nim jesteś .
Po pierwsze wyzywać możesz swoich rodziców w podzięce ze cię stworzyli.Po drugie UKLEPYWANIE DNA.Po trzecie sprawdź sobie moje wpisy odnośnie uklepywania dna ze miały miejsce w dniu w którym zaliczyliśmy sam dołek(Widać było na wskaźnikach).Po czwarte najpierw zrób screena swego rachunku maklerskiego i pochwal się kapitałem bądź tez aktywami jakie posiadasz i jeżeli będą one wynosić powyżej 50 tys zł to wtedy mogę na ciebie spojrzeć i spróbować cię wysłuchać bo będzie to równoznaczne z tym ze nie jesteś typowym leszczem a po piąte to UKLEPYWANIE DNA tak mówię ja i wskaźniki.
Jeżeli chcesz coś komuś kazać to najpierw sam się wykaż i zaprezentuj swój portfel kolejna sprawa nawet jeżeli to prawda to nie trzeba jej na siłę wbijać po 100 razy dziennie bo raczej to nie profesjonalne .....Odnoszę wrażenie marzy ci się bycie analitykiem albo maklerem i to jedyne miejsce gdzie możesz leczyć kompleksy AMEN.
Po co dyskutować z trollem bez akcji? On nie gra na giełdzie tylko ma płacone za wpisy. Nie jest tu jedyny wiec niech sobie zakładają wątki i nawzajem w nich odpowiadają. Szkoda czasu na boksowanie się z betonem
Odkąd tu jest to cały czas hejtuje. Nie napisał ani jednego pozytywnego posta i bez wulgaryzmów. Co zatem taki gość robi na spółce jeśli akcji nie posiada i mieć nie chce bo wyraźnie o tym pisze. Skoro wiec nie jest i nie chce być akcjonariuszem to jest tu w innym celu. A jaki może być inny cel niż trollowanie za kasę?
Może i masz racje ale nie brał bym na poważnie tego co in pisze.To ze niema to pewne bo jakby miał to nie pisał by o spadkach a przypomnę tylko rok temu były na gtn rekordowe obroty i rajd z 0,8 na 2,7 ktoś musiał te obroty wykręcić a takie wzrosty przyciągają taki akcjonariat jak on.Kupil w okolicach górki myślał ze zarobi a poszło w druga stronę nie wytrzymał ciśnienia i sprzedał ze strata.Albo tez sparzył się na jakimś produkcie gnb i teraz ma żal.Tylko ze to nie ta spółka o czym on chyba niewie
Nie No małpki klaszczą w jednym tonie bardzo równo aż miło się czyta :) i te wasze domysły ehhhh rozwieje je wam :) pierwsza sprawa żenuje mnie to wieczne wypisywanie przegoggiego i spółkę a wiecznych zakupach bo wszyscy wiedzą że to brednie a kolejna sprawa nie hejtuje tylko często sprawę widać gołym okiem że np spada to na chama jest pisane że pociąg rusza i inne głupoty .... Kolejna sprawa wbijcie sobie do tych ANALYTYCZNYCH głów że to co tu ludzie piszą na tym forum pochlebnie czy negatywnie KOMPLETNIE nie ma znaczenia dla kursu ! A wy swoje potężni YNWESTORY tak rozczaruje was nie macie na nic wpływu :) i to kretyńskie hasło TROLE SPDKOWE I TROLE WZROSTOWE dorośli ludzie a gadają jak dzieci z przedszkola albo co gorsza jako magnaci finansowi co trzęsą giełdą jesteście tak jak jak zwykłym planktonem co miota nim jak pies flakiem ..... Błagam zejdźcie na ziemie.