Co teraz zrobią potęcjalni chetni na zakup akcji, wyczekiwanie na możliwa korekte czy zakup akcji teraz pod z cała pewnoscia prawdopodobny wzrost na co wskazuja wyniki finansowe spółki.Oto jest pytanie.Pożyjemy zobaczymy.
Myślę, że jest granie pod piątkowy raport. Obstawiam, że od nowego tygodnia będzie spora korekta....a później zobaczymy, może faktycznie to poleci wyżej(złotówka nie tak szybko) IMO
złotówka możliwa może w następnym styczniu, ale 50gr to będzie szybciej niż myślimy cena rośnie, a nikt nie sypie, więc ulica bez akcji, ktoś bierze w górę i wie ze sprzeda co najmniej 2x drożej
I oto powstała zagwózdka co dla niektórych. Raport jest nie wątpliwie pozytywny. Co niektórzy liczyli na silne wybicie,tak się jednak nie stało więc mówiac delikatnie podziękowali i oto jest taki efekt, co dla niektórych to wyjatkowa okazja do nabycia dodatkowych akcji. Uważam moim skromnym zdaniem ,że po chwilowej perturbacji wrócimy na właściwe tort.To tyle i aż tyle z mojej strony.
Wynagrodzenia tu pożerają zyski .W raporcie 4Q jest tego około 1 mln 355 tyś czyli wzrost wynagrodzeń o 10,33% r/r jak moje liczydło wyliczyło.42 pracowników bierze średnio co miesiąc ponad 10 tyś ,precyzyjniej 10753,96 na głowę .Czyli co,można godnie żyć na prowincji ? Przy 25 mln akcji a precyzyjniej 25 333 333 spółka zarobiła 0,0067 pln na akcje w 4Q a kurs wzrósł pod ten raport 90%.z poziomu 0,13 0,14 .Emocje,emocje.Gratulacje dla zarobionych ,pozdrowienia dla marzycieli
Całkiem możliwe że od pononidziałku wjadą tu chłopaki z kasą z PPK - gdzie znajdą teraz lepszą spółkę - na wyniki za IV kwartał większości spółek muszą jeszcze poczekać
PPK podobnie jak OFE nie moze inwestowac w spolki notowane na New Connect. Jesli wejdzie jakis fundusz to tylko prywatny. Najlepsze byloby przejecie spolki. Dobrzy fachowcy musza dobrze zarabiac. Zapomniales wspomniec o 36 freelancerach wiec te zarobki wyliczyles na wyrost