w czerwcu 2019 fund kupił 95k akcji teraz sprzedał z dużym zyskiem podobną ilość. Reszta akcji jaką posiada jest w cenach emisyjnych po 14.50. Nawet wariaci w fundach nie sypią z taką stratą...
To nie jest tak ,że opoka sobie normalnie sprzedała,bo by nie mogła.Ktoś wywołał ten wzrost własnie po to by mogła sprzedać. Ciekawe czy tylko opoka ,czy nie pokażą się inni.
Było to jednak ciągnięte w górę na dużym wolumenie,więc kupował również duży,mali się tylko przyłączali. I ciekawe czy po stronie kupna też się ktoś ujawni?
Wywołał ten wzrost pod wywalenie - bzdura. Ta spółka już dawno powinna kosztować dużo więcej, biorąc pod uwgę czym się zajmuje. Może być tak, że wywalili, żeby za szybko nie rosło i zbierają.
Oczywiście i jeszcze pretensje że ktoś ich namawiał. Fundusz sypał i pewności nie było. Pow 5 już była ruletka. Ja w okolicach 6 włożyłem zlecenie na TKO i już wiedziałem wszystko. Że trzeba spie... Wszyscy widzieli ile kurs się podniósł na TKO
Dnia 2020-01-24 o godz. 15:45 ~michlesz napisał(a): > Oczywiście i jeszcze pretensje że ktoś ich namawiał. > Fundusz sypał i pewności nie było. Pow 5 już była ruletka. > Ja w okolicach 6 włożyłem zlecenie na TKO i już wiedziałem wszystko. > Że trzeba spie... Wszyscy widzieli ile kurs się podniósł na TKO
więc jak pow. 5 była ruletka, to po jakiego grzyba żeś tu tyle postów produkował naganiaczu