Przeglądałem spółki z niską kapitalizacja i znalazłem tą. Czy ruch wywołany jest ostatnią informacja o tej ogromnej umowie? Spółka tak śmiesznie wyceniona dostała umowę na 800 mln euro ? Przecież tutaj cena pójdzie w kosmos.
a wiesz daw....co, to jest spółka niedowartościowana? to jest przeciwieństwo spółek fotowoltaicznych, które są przeszacowane i nie sądzę aby swoimi zyskami dogoniła swoją kapitalizację. tych szczytów na fotowoltaice już się nie powtórzy. Gwarantuję Ci A na JWW wszystko przed nami.
Wiem co się dzieje na OZE bo sam na tym sporo zarobiłem a jeszcze sporo mam.
OZE rośnie bo rząd daje jakieś grosze i ludzie masowa to wszędzie instalują. Ok niech będzie rośnie trzeba skorzystać.
Dlaczego ta spółka tak rośnie? Jest wiele niedoszacowanych firm na giełdzie a na NC to już masę. Co się takiego stało że taki wystrzał?
Spojrzałem w raporty i patrzę kwota nowego kontaktu z kosmosu, myślę sobie i wszystko jasne. Jednak jak drugi raz spojrzałem i zobaczyłem że się pomyliłem o kilka zer to już nie rozumiem.
No nie wieżę żeby na wieść o możliwej dywidendzie kurs poszybował na widły na kilka dni.