Pytanie czy to początek czegoś większego?
Czy poprostu poszło w górę bo jest moda na gamedev oraz fotowoltaikè.
Czekam na wpływ $$$z PPK.
Ogólnie jest Hossa na MIŚach,dużo Spółek porosła ostatnio co najmniej +100%
ludzie zanim zaczniecie zpijac sobie z dziubkow, popatrzcie na obrót. I na zlecenia po lewej stronie. tu za 5 minut może być-50%. oczywiście że cieszy jak rośnie, ale.....
Dnia 2020-01-23 o godz. 10:27 ~Jzg napisał(a): > ludzie zanim zaczniecie zpijac sobie z dziubkow, popatrzcie na obrót. I na zlecenia po lewej stronie. tu za 5 minut może być-50%. oczywiście że cieszy jak rośnie, ale.....
Witam,
Spokojnie, ja tylko wkleiłem link z artykułu i zadałem parę zwykłych pytań które mają coś wspólnego z artykułem.
Kupuj to będzie jezzcze większy... :)
kto sobie zpija z diubków?
Komentujemy sobie świat.
Jak mawiał Ś.p Pan Paweł Zarzeczny "Panowie to nie czas na lizanie się po f..iutach...:)
Rozumiem że twoim zdaniem lepiej nic nie pisać,niech forum zgaśnie i znowu marazm? Ty widzisz zagrozenia ktoś inny szanse... Kazdy ma prawo do swojej opini czy tego chcesz czy nie :)
jeszcze można pisać i mówić co się chce, jak tak dalej pójdzie to może o wolność słowa bedziemy znów walczyć. od mieszania herbaty słabsza nie będzie. napisałem tylko że wzrosty bez obrotu jak dla mnie są mało warte. bo tak jak szybko urosło tak może szybko spaść