Przyglądam się 7Fit i to może być okazja! Jestem dumny ze spółek z NewConnect a wig mnie zawstydza przed Europą i Stanami. Dlaczego tak jest? 7fit to Super spółka tak jak Figene OZE która wraca na 2,30. Tutaj nie ma co dyskutować pozdrawiam i życzę godziwych wycen, co najmniej 5 zł do połowy roku
Tak piszecie o tym wybiciu a po publikacji dobrych wyników kurs spadł z 2.30 na 1.28 ... nie wiem czy to jest pocieszanie samych siebie ale nie wygląda na to żeby inwestorzy byli zainteresowani tym papierem.
teraz to nie są zainteresowani żadnym papierem, 1.28 jest na kanwie koronawirusa. Wszystko spada to i 7fit spada. Przyjdzie odbicie i kurs wróci na swój poziom dlatego sobie tu dokupuje bo wszedłem za 1.97. Trzeba więc uśrednic. Spółka ma dobrą kondycję, ludzie zawsze będą cwiczyć i brać suplementy, stosować diety dlatego firma ma przed sobą przyszłośc, a teraz wszystko sprzedają przez siec dlatego wirus im nie zaszkodzi. Na siłownie też chodzą zdrowi bo przecież nie chorzy. Tylko musimy uzbroić się w cierpliwość bo wszystko napędzają media, zwykła grypa uśmierciła więcej staruszków niż ten wirus. Pozatym Izrael już opracował szczepionkę. To wszystko minie. Wirusy giną w cieple na szczęscie zbliza się wiosna i ciepło.
Tak jak pisałem ostatnio, nie ma zainteresowania tym papierem więc będzie spadał swoim ciężarem w dół.. Mam tu malutki kapitał więc zostawiam na dłuższy czas, może podskoczy.
To spiesz się bo jutro też wybieram się na zakupy tylko jeszcze nie wiem jaka spółka Galvo czy 7 fit gdzie będzie okazja !!!!!! dziś tylko ja kupowałem 7 fit a była okazja ......
Chiny powoli wychodzą z epidemii. W chińskim mieście Wuhan, zamknięto jeden z 16 urządzonych naprędce tymczasowych szpitali dla zakażonych – podała państwowa stacja CCTV. Liczba nowych infekcji wykrytych w mieście była najniższa od 26 stycznia. ącznie w całych Chinach kontynentalnych potwierdzono w niedzielę 202 nowe przypadki zakażenia koronawirusem: 196 z nich wykryto w prowincji Hubei, z czego 193 w Wuhanie. W Hubei zmarło tego dnia 42 pacjentów, a poza tą prowincją nie stwierdzono żadnego nowego zgonu – wynika z danych państwowej komisji zdrowia.
W związku ze spadkiem liczby nowych infekcji w Wuhanie zawieszono pracę pierwszego z tymczasowych szpitali; po wyzdrowieniu wypisano z niego 34 pacjentów, a 76 przeniesiono do innych placówek – napisano na stronie internetowej władz prowincji Hubei. Chińskie media określają to jako „radosne zamknięcie”. Do 28 lutego w mieście utworzono 16 takich tymczasowych szpitali, dysponujących łącznie 13 tys. łóżek. W szpitale przekształcano hale sportowe, centra konferencyjne i kulturalne. Według chińskiej agencji prasowej Xinhua w niedzielę wolnych było 5 tys. miejsc w takich szpitalach.