Wymiana akcjonariatu, gwałtowna, ale oczyszczająca. Wiele osób zainteresowałoby się spółka, gdyby płynność była większa. podejrzewam silne odbicie. te 45 do lata styknie.
Zawsze jeśli ktoś sprzedaje to ktoś kupuje i odwrotnie. Pytanie tylko kto ma racje. Jak osiągniemy 2 zł, to każdy kto dzisiaj się pozbył papieru będzie zadowolony.
Ktoś kto miał np 20 tys akcji, to takie pseudo "wsparcia" są świetną okazję do pozbycia się śmiecia.
Wielokrotnie pojawiały się tu osobniki typu Red, wieszczący spadek do złotówki. Kto musiał to sprzedał, kto chciał to kupił! Większość jednak absolutnie nie jest podatna na czarne wizje spadku do 2 zł. Więc Piotrze, nie strasz, nie strasz, bo się zes...rz!
Dokladnie. Wedlug mnie tez wazne jest zaufanie do spolki i do jej zarzadu. Ja takie zaufanie mam sledzac spolke od paru lat i zamiast sprzedawac caly czas dokupuje ;) Luka na 15 zl zostala domknieta i mysle ze najgorsza korekta za nami. W pierwszym kwartale prawdopoddobnie bedzie wiecej informacji na temat licencji EMI.