• replay Autor: ghost-man [46.171.121.*]
  • Re: replay Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    kolejny raz pod to samo grają .. :) :)
  • Re: replay Autor: ~mawa [37.30.3.*]
    .prawdopodobnie do skupu znowu nie dojdzie...ale w ten sposob mozna kupic wieksza ilosc akcji w atrakcyjnej cenie....
  • Re: replay Autor: ~Marcisz [83.26.56.*]
    Chcą skupić po 8 zł. Ciekawe do ilu podciągnie rynek...
    już to raz przerabiali .. nie daje im dużych szans że za drugim razem im to przejdzie .. za mała liczbę głosów mają .. :ale maja pod co grać i wielu sie na to złapie .. dla mnie okazja na dobry i szybki zysk :) :)
  • Re: replay Autor: ~Jarek [188.146.186.*]
    Może zaproponują teraz niższą cenę skupu jak ostatnio i wniosek przejdzie , trzeba chyba trochę kupić i zaryzykować , jak myślicie ???
    teraz .. ???? :) :) :)
    wczoraj jak startowało był na to czas albo cierpliwie zbierać po 1,40 - 1,50 po małych ilościach aby ryzyko nie było za duze .. wczoraj to ja oddałem połowę i dziś o ile puści drugą dziękując po raz kolejny za te sama zagrywek co ostatnio QUERCU
    teraz będzie zabawa w berka .. kto zostanie ten berek :) :) można fajnie zarobić i bardzo niefajnie stracić jesli okaże się ze wynik walnego jest ustalony na taki sam ..:)

• Re: replay Autor: ~Endriu [76.69.79.*]
    Ghost nie chcę być niemiły ale naucz się podstaw giełdy zanim coś napiszesz
    OK .. postaram się .. :) :)
    OBIECUJE ..:) :)
    Dnia 2020-01-22 o godz. 17:01 ~Endriu napisał(a):
    > Ghost nie chcę być niemiły ale naucz się podstaw giełdy zanim coś napiszesz

Proszę Pana nie chcę być złośliwy ale chyba odrobiłem prace domową i coś tam się nauczyłem tych podstaw .. ?? :) :)
    moje podstawy mówią, że jeśli grasz w pokera z oszustem to musisz nauczyć sie jego sztuczek bo inaczej oskubie Cie do gołego
    .ostatnia krytyka knf moze byc dobrym argumentem za przeciwakcja ze strony altusa....
  • Re: replay Autor: ~arwena2010 [217.97.104.*]
    2,30 i idzie do góry... w końcu.od paru miechów mam pakiet parunastu tysi i tylko zgrzytałam zębami na wcześniejsze kursy.
    oby do 3 zeta
    .wniosek: quercus uwaza ze akcje altusa sa warte 8 zl....
  • Re: replay Autor: ghost-man [88.156.32.*]
    raczej rozgrywa tak samo ...zbiera powoli na dołku po czy ogłasza wniosek o skup akcji i wywala wszystko co zebrał na górce
    mają ponad 5 % do 10 % nie muszą o niczym informować
    to jest ten REPLAY
    wystarczy tylko poprzeć na notowania nieco wstecz

tak to wyglądało 11.06.2019 :

link

tak wygląda 22.01.2020

link

po co zmieniać coś co daje tak dobry efekty trzeba tylko odczekać aby uzbierało się grono kolejnych chętnych do kupna,
    liczących że kupione akcje po 3 zł sprzedadzą po 8 zł
    ruch bardzo fajny i bardzo dochodowy jeśli się kupi i sprzeda w odpowiednim momencie zanim ktoś nie powie - dziękujemy za uwagę i obroty nie spadną ponownie do 10 - tys sztuk dziennie

[x]
ALTUS 0,00% 2,54 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.